Ето каква е тайната, която майката разкрива на сина си!

...
Ето каква е тайната, която майката разкрива на сина си!
Коментари Харесай

В края на живота си майката разкрива на сина си своята тайна

Ето каква е тайната, която майката разкрива на сина си!

Много постоянно не оценяваме това, което вършат родителите ни. Те постоянно са покрай нас от момента на нашето раждане, постоянно са търпеливи. Те ни учат освен на дреболии, само че и по какъв начин да преодолеем компликациите в живота.

Когато доближат избрана възраст, те се нуждаят от грижата, от която ние сме се нуждаели като деца. Понякога децата вземат решение, че е по-лесно да изпратят родителите си в специфични домове – или заради липса на време, или тъй като това е най-лесният метод за тях. Но в реалност, за по-възрастните родители – това е същинско изтезание.

Тази история е за едно семейство, състоящо се от татко, майка и наследник. След гибелта на бащата синът взема решение да даде майката на сиропиталище. Причината за това (по думите му) е неналичието на време и самообладание. След като майката е настанена в сиропиталището, синът стартира да я посещава понякога.

Веднъж се обадили и му споделили, че майка му е доста болна и умира. В обезсърчение синът се втурва към приюта. Опитва се да разбере дали може да направи нещо за нея, на което майка му дала отговор:

“Искам да инсталирате вентилатори в приюта, така като няма тук. Освен това купете нови хладилници, с цел да не се скапва храната. Много често през тези години си лягах, без да хапвам нищо. ”

Това искане доста изненадало сина ѝ и той попитал своята майка за какво е чакала толкоз дълго, до момента в който му каже това. Майката погледнала сина си и тъжно дала отговор:

Вижте още: Тази жена преборила рака в финален етап без химиотерапия

„ Сине, успях да привикна с глада и топлината. Това не е толкоз ужасно. Това, от което наистина се опасявам, е фактът да не свикваш децата ти да се връщат на това място… ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР