Ето как нещата си дойдоха на мястото от само себе

...
Ето как нещата си дойдоха на мястото от само себе
Коментари Харесай

За яловите диспути на българската политическа класа...

" Ето по какъв начин нещата си пристигнаха на мястото от единствено себе си. Батальонната група, образувана у нас за укрепване на източния фланг, ще бъде под командването на Италия. Това ще притегли в нашата страна нови запаси и ще разреши на българската войска да си свери часовника. Така се действа в НАТО, а ние сме НАТО, въпреки някои хора още да не са го разбрали. Както видяхме, след вземането на това решение нито почнаха да падат камъни от небето, нито земята се продъни. " Това написа на страницата си във Facebook политологът проф. Татяна Дронзина.

" При това състояние за какво беше целия неправилен спор с присъединяване на мастити политици? Отговорът някак си се подразбира: той беше нужен на Стефан Янев, за набиране на известност и образуване на облик на български родолюбец, какъвто той може да се усеща, само че се колебая, че обективно е, и за повдигане рейтинга на президента, който не знае какво тъкмо желае, тъй като е явно, че няма независима политическа воля. Да не пропусна и путинофилите, които са отмерено разпределени във всички парламентарно показани политически партии, като се изключи Възраждане, където следим това непоносимо събитие - путинофилията - в най-концентрирания му, сбит и смрадлив тип.

Безсмисленото консумиране на социална сила в ялови дебати е огромен грях на българската политическа класа. Спохождат ме черни мисли, че го прави със задна цел. Ха нека се неистина, но надали. Май я докарахме като в остарелия анекдот: Дано си девствена, Айше....дано, нека, Асане но едва ли! ", приключва коментара си създателят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР