Етеричните масла станаха доста популярни напоследък, независимо дали намаляват стреса

...
Етеричните масла станаха доста популярни напоследък, независимо дали намаляват стреса
Коментари Харесай

5 невероятни ползи, които маслото от лавандула има

Етеричните масла станаха много известни в последно време, без значение дали понижават напрежението или оказват помощ за по-лесното заспиване. Лавандуловото масло е едно такова етерично масло, за което се споделя, че е дейно за усмиряване на мозъка и ръководство на напрежението. Извлича се посредством развой на филтрация с пара, при който цветята се запарват, парата се улавя и маслото се отделя и събира от водата.
Лавандуловото масло има доста лечебни сили и е потребно за цялостното здраве, било то за кожата, косата или психологичното ви здраве. Ето кои са неговите изгоди:
 Кои стайни растения носят шанс Кои стайни растения носят шанс
Съществуват доста поверия за силата, която носят стайните растения. Добре е да ги познавате, когато купувате цвете за дома си или по...
Намалява тревогата и напрежението
Когато сте уплашени и натоварени с работа, вашето етерично масло би трябвало да бъде лавандулово масло. Лавандуловото масло е дейно за понижаване на безпокойството и освобождение от напрежението. То има успокояващи сили и е потребен за усмиряване тревога. 
Подобрява съня
За крепко тяло и разум, съществуването на задоволително количество здрав сън е от значително значение. Така че, в случай че не можете да заспите, тъй като в мозъка ви има прекалено много, просто вземете няколко дъха на лавандулово масло и сигурно ще заспите надълбоко. 
Намалява главоболието
 Дъждовният юли провали лавандулата Дъждовният юли провали лавандулата
Дъждовният юли провали доста зърнени култури, както и някои етерично-маслени, най-много лавандулата. Това сподели за Агенция „ Фокус&l...
Било то постоянно главоболие или мигрена, лавандуловото масло има силата да лекува и двете. Вдишването на лавандулово масло може неотложно да понижи главоболието и може да направи пристъпите на мигрена по-малко тежки.
Прави кожата ви блестяща
Включете лавандулово масло в ежедневната си грижа за кожата, с цел да я накарате да заблести. Лавандуловото масло има противовъзпалителни свойства и е богато на антиоксиданти, които могат да се борят със свободните радикали от кожата.
Бори се с гъбични инфекции
Лавандуловото масло има антибактериални и противогъбични свойства, които могат да оказват помощ при лекуването на гъбичен напредък в разнообразни области на тялото ви.
 В Карлово ще се организира Празник на лавандулата В Карлово ще се организира Празник на лавандулата
На 23 юни в Карлово ще се организира Празник на лавандулата. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив Петя Найденова, директ...

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР