Естествен антибиотик: подобрява паметта, топи мазнините, подмладява организма Като мощно

...
Естествен антибиотик: подобрява паметта, топи мазнините, подмладява организма Като мощно
Коментари Харесай

Естествен антибиотик: подобрява паметта, топи мазнините

Естествен антибиотик: усъвършенства паметта, топи мазнините, подмладява организма

Като мощно естествено средство, единствено маслото от див риган може да се конкурира с него. Този натурален антибиотик обаче, чиято съществена съставна част е хрянът, има необятен набор на деяние.

Има способността да ускорява паметта и да топи мазнини, което е извънредно потребно за тези, които се борят с наднорменото тегло.

Подобрява паметта, топи мазнините, усъвършенства зрението и слуха! Хрянът форсира метаболизма, дава сила, с цел да не се уморите повече.

Насърчава развиването на положителни бактерии в стомаха. Това средство е едно от най-мощните, което освен ще усъвършенства паметта ви с 80%, само че и ще стопи мазнините, с които се борите от години.

Ключова съставна част в това средство е хрянът, който е богат на витамин С, калий, витамини В1, В2 и В6, както и на желязо, магнезий и фосфор.

Ползи от хряна:
Подобрява имунитета, защото съдържа витамин С, калий, калций, магнезий и фосфор, както и витамини от В група, смята се за натурален бранител против настинки, вируси и грип и други сезонни болести.

Има доста удобен резултат върху синусите. По този метод, когато се употребява, той отваря запушените синуси и вдишването на тази билка оказва помощ за освобождението на всички дихателни пътища.

Представлява натурален антибиотик и консервант, защото потвърдено предотвратява растежа на бактериите.

Пречиства черния дроб и по тази причина се предлага за детоксикация, когато желаете да премахнете всички нездравословни субстанции от тялото.

Подобрява и улеснява храносмилането, защото подтиква перисталтиката, изключително в случай че го консумирате с мазни и солени храни по време на празниците.

Компресите с хрян понижават сковаността на мускулите, ревматичната болежка, главоболието (ако поставите компреса на челото за няколко минути).

Хрянът защищава сърцето, като усъвършенства кръвообращението и работи превантивно при сърдечно-съдови болести.

Забележка: Активните съставки в хряна могат да причинят повръщане и диария, в случай че се употребяват в огромни количества, изключително в случай че приготвяте пресни тинктури от хрян с повече от 80 мл сок от хрян.

Хрянът постоянно се настъргва свеж или се реже на части, защото губи своите лечебни свойства при готвене.

Необходими съставки:
125 г хрян
4 лимона
3 супени лъжици мед
2 супени лъжици канела
парче свеж джинджифил към 2 см

Приготвяне:
Пасирайте хряна и джинджифила. Изстискайте лимона, прибавете сока в блендера и разбъркайте добре. Накрая прибавете канела и мед.

Съхранявайте сместа в стъклен буркан.

Употреба: Два пъти по една супена лъжица на ден преди хранене и в случай че упражнявате преди подготовка.

Вижте още: За оптимално здраве е нужно да следвате своя биоритъм

Правете това в продължение на три седмици и когато забележите феноменалните резултати няма да съжалявате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР