Есента предразполага да се отпуснем с чаша ароматен чай и

...
Есента предразполага да се отпуснем с чаша ароматен чай и
Коментари Харесай

Мануела Инуса представя "Магазинчето за чай и щастие"

Есента подготвя да се отпуснем с чаша благоуханен чай и хубава книга в ръка, а наближаващите празници ни замислят за обичаните хора, другарството и щедростта. Какво по-подходящо време за разходка по една от най-романтичните улици на света - „ Валери Лейн “?!

В тази поредност немската писателка Мануела Инуса ни придвижва на една очарователна (но за жалост измислена) уличка в Оксфорд, където няколко приятелки сбъдват фантазиите си, споделят неволите си и се поддържат в ежедневното търсене на щастието, любовта и призванието. А всяка сряда съблюдават една дългогодишна традиция – любуват се на чаша следобеден чай, съпроводен с вкусни бонбони и сладки приказки. Каним ви да се присъедините към тях с първия пресен разказ от поредицата!

Започнете разходката от „ Магазинчето за чай и благополучие “

Лори е горда собственичка на дребен магазин за чай на красива уличка в Оксфорд. Тя е щастливка, тъй като е съумяла да трансформира най-голямата си пристрастеност в кариера. „ Ъгълът на Лори “ ухае прелестно, а човек може да опита чаша чай от всяко кътче на света. Уютният магазин притегля с естетика и топлота, каквито излъчва и самата собственичка.
За жал, не всичко в живота на Лори върви толкоз добре, както магазинчето й. Тя от месеци мечтае нейният прелъстителен снабдител на чай – Бари, да я предложения на среща, само че това все не се случва. На помощ се притичват приятелките й от прилежащите магазинчета, с цел да сформират проект за деяние. Той, несъмнено, е жертван на неуспех. Но човек в никакъв случай не знае до какво могат да доведат един разкъсан чорапогащник, несръчно рухване и огромни количества благоуханен чай!



Отзиви

Прекрасен и занимателен разказ, с който може да се разтоварите и да се откъснете от всекидневието.
Frankfurter Stadtkurier

Мануела Инуса разкрива какъв брой значими са същинското другарство и щедростта и потвърждава, че си заслужава да се борим за любовта.
Dingolfinger Anzeiger

Роман, изпълнен с обич и топлота... една книга, която ви кара да мечтаете.
Freizeit

За създателя

Мануела Инуса е родена през 1981 година в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Малко преди своя тридесети рожден ден, взема решение, че моментът е в този момент или в никакъв случай. Сред най-популярните й романи са книгите от поредицата за „ Валери Лейн “, които омагьосаха сърцата на читателите и превзеха листата с бестселъри на Spiegel.
Освен създател на увлекателни романи, Мануела Инуса е и почитателка на пътешествията, трилърите, чая и английската поп музика. Тя към момента живее в родния си град със брачна половинка си и двете им деца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР