Есенното равноденствие е много важен момент от годината. То ознаменува

...
Есенното равноденствие е много важен момент от годината. То ознаменува
Коментари Харесай

22 септември – ден на есенното равноденствие. Ето как да използвате енергията му

Есенното равноденствие е доста значим миг от годината. То ознаменува началото на нов сезон и е един от най-мощните енергийни пикове в годината. По време на равноденствието Слънцето стои право над екватора, правейки деня и нощта равни по време.

Равноденствието е най-хубавото време за балансиране и равнене на силата, което открива пред вас нови благоприятни условия.

Времето е уместно за енергийно „ филтриране “, което ще ви разреши да почувствате прилив на сила и да подобрите настроението си. Направете главно разчистване на дома си и почистете своето пространство за прехода към новия сезон.

Направете всичко, с цел да „ излезете “ от обстановки, водещи до загуба на сили. Отпуснете своите усеща и страсти, които към този момент не ви носят изгода, както дърветата изхвърлят послужилите им листа.

Опитайте се да намерите равновесие в живота си. Използвайте равенството на дневната светлина и тъмнината, с цел да се научите гладко да вървите с течението.

Това може да значи основаване на по-добър баланс сред работа и персонален живот, обособяване на време за грижи за себе си или преосмисляне на остарели убеждения и правила. Хармонията води до благополучие, равновесието води до мир и успокоение.

Есенното равноденствие ще бъде вашият късмет. Повече няма да хабите силата си за безполезни неща и ще сте по-подготвени за бъдещето. Доверявайте се на своя интуиция и продуктивно се движете напред.

Благодарете за всичко, което имате и за това, което сте. Есента символизира урожая, по тази причина се научете обективно да оценявате резултатите от своя труд и вярно да ги употребявате. Бъдете признателни за простите неща, сложните обстановки и хубостта на този свят.
Отворете сърцето си за чувството за добрина и се пренастройте на положително мислене. Нека всички ваши мисли, думи и действия допринесат за вашето благоденствие.

Щастливо есенно равноденствие!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР