Есенните дни са неразривно свързани с постоянни и обилни валежи.

...
Есенните дни са неразривно свързани с постоянни и обилни валежи.
Коментари Харесай

Зеленчукът, с който стъклата на колата НИКОГА повече няма да се замъглят

Есенните дни са неразривно свързани с непрекъснати и значителни превалявания. За множеството водачи това е един от най-големите кошмари. Прозорците на колата се замъгляват и ръководството на транспортното средство се трансформира в същинско тестване за тях самите.

Знаете ли, че съществува един съвършен шофьорски трик, с помощта на който ще забравите един път вечно за това неприятно замъгляване? Нужен ви е единствено един елементарен картоф. Не вярвате! Не спирайте да четете. Много скоро ще узнаете каква в действителност е ролята на зеленчука и по какъв начин той може да ни избави от замъглените прозорци през дъждовните интервали от годината.
Как с един картоф слагаме завършек на казуса със замъглените прозорци?
Когато прозорците на колата ни се замъглят, до момента в който караме, това може да се окаже сериозен проблем за нас и сигурността ни. Ако в автомобила има и различен човек, то може да получим подпомагане от него. Ако обаче сме сами, то тогава идва сложната част.
 С този ТРИК стъклата на колата ще се размразят за секунди, даже да има 2 пръста лед по тях С този ТРИК стъклата на колата ще се размразят за секунди, даже да има 2 пръста лед по тях
Тепърва времето стартира да се става студено. Много скоро следва да станем очевидци рано заран на премръзнали водачи, които приготвят а...

Много е значимо да запомните този трик, който занапред ще споделим с вас. Благодарение на него в никакъв случай повече няма да изпадате в обстановка, в която да се постанова да отбивате автомобила и да бършете с забрадка стъклата. Не забравяйте да вземете от вкъщи си един картоф.

Нужно е да разрежете картофа на две идентични половини. С изрязаната страна започнете да търкате стъклата и огледалата за задно виждане. Дъждовната вода ще се стича, без да остава никаква следи. Вътрешната част на стъклата също полирайте с изрязаната част от зеленчука, а по-късно забършете с чиста забрадка.

Този трик работи безотказно и е най-бюджетното решение, за което можете да се сетите. Пробвайте и ви подсигуряваме ослепително чисти прозорци, които в никакъв случай повече няма да се замъгляват!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР