Ертан Томбак се завръща в групата на Славия за двубоя

...
Ертан Томбак се завръща в групата на Славия за двубоя
Коментари Харесай

Ертан Томбак се завръща в групата на Славия

Ертан Томбак се завръща в групата на Славия за дуела от шампионата за купата на България като посетител против Спортист (Своге) в събота. Десният краен бранител получи травми в ръката и рамото при успеха на " белите " с 2:1 вкъщи против Левски в средата на октомври, след което не е играл.

Все още не се знае дали Томбак ще бъде измежду титулярите в срещата в Своге на следващия ден, откакто другият десен защитник на столичани Христо Попадийн е осъден поради насъбрани жълти картони.

Старши треньорът на " белите " Златомир Загорчич не може да разчита и на националите Светослав Вуцов и Кристиян Стоянов.

Извън състава на Славия поради наказване е и централният защитник Емил Виячки, а младите Давиде Георгиев и Валентин Петров, които са от клубната академия, са извикани от Загорчич в първия състав.

Групата на Славия за дуела като посетител против Спортист (Своге) от 1/16-финалите в шампионата за купата на България, който ще се организира на 19 ноември (събота) от 13.30 часа:

Георги Петков, Николай Кръстев, Людовик Соарес, Ертан Томбак, Константин Чешмеджиев, Венцислав Керчев, Давиде Георгиев, Кемело Нгуена, Георги Вълчев, Валентин Петров, Ерол Дост, Иван Минчев, Кристиян Добрев, Емил Стоев, Галин Иванов, Тони Тасев, Ахмед Ахмедов, Дарко Тасевски, Мартин Сораков, Борис Димитров
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР