Ерол Мустафов, съпругът на заместник-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, остава

...
Ерол Мустафов, съпругът на заместник-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, остава
Коментари Харесай

Брутални СНИМКИ на колата ковчег, с която на място загинаха зам-кметица на Кричим и двете й дечица!

Ерол Мустафов, брачният партньор на заместник-кметицата на Кричим Нурджан Ристемова, остава в тежко положение. Той е с коремна контузия, фрактура на единия крайник и контузии по главата. Предстоят му още интервенции, а медиците се борят за живота му, написа trafficnews.bg

Другият лидер, с който стана конфликта, е в положително положение, той се е разминал единствено със строшен крайник.

Видимо от фотосите на колата ковчег автомобилът е сплескан до неразбираемост. Виновният бус е бил длъжностен, предопределен за транспорт на дърва за огрев. Предницата му е смачкана. В него към момента е част от багажа на лидера, храна и персонални движимости.

Припомняме, че нещастието стана точно на Бъдни вечер. 37-годишната заместник-кметица на Община Кричим Нурджан Ристемова и нейните две деца на 6 и 15 години са жертвите в касапницата край Пловдив.

Сблъсъкът е сред микробус " Фолксваген " и лек автомобил БМВ. Запис от камера демонстрира, че злополуката е станала по виновност на лидера на камиона.

На лентата се виждало по какъв начин товарното возило навлиза в платното, където се е движело БМВ-то, карано от брачна половинка на Ристемова - Ерол Шерифов. Той направил маневра наляво, защото вдясно била оградата на оризарната. В това време камионът се върнал в своята лента и последвал челният удар.

Коледните празненства в Кричим бяха анулирани, а в града бе разгласен ден на печал.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР