Ерик Клептън остава категоричен в своята позиция към ваксините срещу

...
Ерик Клептън остава категоричен в своята позиция към ваксините срещу
Коментари Харесай

Ерик Клептън отказва да свири пред дискриминирана публика

Ерик Клептън остава безапелационен в своята позиция към имунизациите против Covid-19 и по всичко проличава, че няма желание да заобиколи правилата си. Наскоро имунизираният китарист разгласи, че няма да свири пред „ дискриминирана аудитория “. Това значи, че звездата няма да прави концерти тук-там, където се изисква притежателите на билети да бъдат имунизирани, предава Би Би Си.

„ След известието на английския министър председател в понеделник, 19 юли 2021 година, се усещам задължен да разглася, че няма да вземам участие в концерти, на които участва дискриминирана аудитория “, съобщи Клептън в изказване, оповестено от италианския проектант и антиваксър Робин Моноти Грациадей в Telegram. 

„ Освен в случай че не е планувано да участват всевъзможни хора, си резервирам правото да анулира шоуто “, съобщи твърдо Клептън.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Robin Monotti Graziadei (@robinmonotti)

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че не желае, след 18-месечната възбрана за работа, завършила в понеделник, да затваря нощни клубове още веднъж и моли тези заведения да постъпят „ обществено отговорно " и да пускат единствено хора с Коронавирус паспорт, публикуван от Националната здравна работа, който е доказателство за имунизация, неотдавнашен негативен тест или натурален имунитет. Джонсън разгласи в понеделник премахването на съвсем всички ограничавания, свързани с пандемията, само че акцентира на обстоятелството, че „ най-важните удоволствия и благоприятни условия в живота евентуално ще бъдат все по-зависими от имунизацията “.

Музикантът, дружно с сътрудника си Ван Морисън, от началото на пандемията не се опасяват да изричат намерено мнението си срещу ограниченията против ковид. Клептън има планувани за септември редица концерти в Съединени американски щати. Догодина му следва и европейско турне, само че занапред ще забележим по какъв начин ще се развият проектите му.

Модерната сегрегация, която разделя на имунизирани и неимунизирани несъмнено има защо да бъде разкритикувана. Всяко разединяване на хора поради персоналния им избор следва да бъде оспорено. От значително значение е здравите хора със мощна имунна система, които са взели персоналното решение да не се имунизират,  да могат да се възползват от същите свободи като останалите.
 Къде отидоха бунтарите?


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР