Ергенът Виктор Стоянов се намърда в Нова телевизия.Той измести Сашо

...
Ергенът Виктор Стоянов се намърда в Нова телевизия.Той измести Сашо
Коментари Харесай

„Ергенът“ Виктор изрита Сашо Кадиев: Намърда се в ефир и шокира зрителите

Ергенът Виктор Стоянов се намърда в Нова телевизия.

Той измести Сашо Кадиев, само че за благополучие не за непрекъснато. Докато синът на Катето Евро още веднъж е на сантиментална отмора с новата си Ивелина, левента зае мястото му. Но единствено като коментатор, оповестява kliuki.bg.

Мнозина се питат обаче дали това няма да стане непрекъснато, тъй като в полза на истината, екс гребеца стоеше сносно на екран. Не единствено се нареждаше, ами завладя още веднъж аудиторията, като не ръсеше толкоз плоски смешки, както го прави напоследък артистът.

„ Дали тази рокада не е като подготовка за нещо по-сериозно. Сашко Кадиев единствено митка по света с новата си и това дали няма да му „ изяде главата “, подозират фенове.

На феновете на медията направи усещане, че Виктор Стоянов доста по роднински се разположи в студиото.

Той проговори и за новата си връзка и с това несъмнено „ заби нож в сърцето “ на участничките в шоуто. Фитнес гуруто искрено съобщи, че към този момент не е ерген, тъй като има жена до себе си. Но ще си резервира прозвището ергенът, неизвестно за какво. Новата жена до него акумулирала качества, които мъчно се намирали у актуалните девойки. Тя била умна, доста целеустремена и желала да се развива, а не да тежи на плещите на мъжа си. Виктор Стоянов не загатна името й, само че за никой не остана загадка, че засяга настоящата си половинка Мария Тарашманова, която съгласно клюката е единствено на 25 лета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР