Епизод 426 Трамвай по желание“ среща своята публика с младите

...
Епизод 426 Трамвай по желание“ среща своята публика с младите
Коментари Харесай

Стълбата, която води само нагоре

Епизод 426 „ Трамвай по избор “ среща своята аудитория с младите създатели Десислава Чутуркова, Евгения Маринкова и Светослав Тихолов.

Повод за гостуването е новата режисура на пиесата COCKTAIL PARTY от популярния Т. С. Елиът, в която режисьор е Чутуркова, а Маринкова и Тихолов извършват някои от основните функции. Спектакълът на Театър „ Нагоре по стълбата “ е отлична опция софийската аудитория да си напомни неподражаемия жанр на международния драматург, още повече, че таман тази комедия е удостоена с премията „ Тони “ за продукцията си на Бродуей.

Пиесата е философска и по едно и също време с това е поетична. Това Коктейл празненство е занимателно, изненадващо и цялостно с забавни хора. Най-неочаквано се оказва, че трима от гостите са невероятни. COCKTAIL PARTY е пиеса, в която с основни букви се задава въпросът „ Кой съм аз? “. И в това време предлага опцията на всеки от публиката среща с чужд, даже когато непознатият е самият той...

Това произведение на Елиът се слага за първи път на българска сцена и е постановката е подкрепена от Национален фонд " Култура ". Припомнете си неповторимия Т. С. Елиът по стълбата, която води единствено нагоре.
Чуйте предаването в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР