ЕНЕРГО-ПРО проведе последния за 2018 година етап от кампанията за

...
ЕНЕРГО-ПРО проведе последния за 2018 година етап от кампанията за
Коментари Харесай

Специалистите на ЕНЕРГО-ПРО посрещнаха близо 2000 клиента в изнесени офиси през 2018 година


ЕНЕРГО-ПРО организира последния за 2018 година стадий от акцията за изнесени офиси, в границите на който експерти обслужване на клиенти посетиха 10 дребни обитаеми места във Варненско. Така общият брой проведени приемни за годината доближи 81, обхващащи всички области на територията, обслужвана от ЕНЕРГО-ПРО.

По време на изнесените офиси ЕНЕРГО-ПРО дава опция на своите клиенти в дребни обитаеми места на територията на Североизточна България да се възползват от услуги, които изискват посещаване на потребителски център на сдружението. В проведените през 2018 година приемни клиентите най-често се възползваха от опцията да сменят титуляр по партида за електрическа сила, както и да актуализират своите данни за контакт.

За сполучливото протичане на изнесените офиси през тази година бяха ангажирани два екипа от експерти на ЕНЕРГО-ПРО, които в границите на общо 9 седмици посрещнаха и обслужиха близо 2 000 клиента. Всички гости оцениха позитивно предоставената им опция от страна на сдружението да бъдат съветвани по разнообразни въпроси, свързани с потреблението на електрическа енергия без да се постанова да пътуват до съответния регионален център. Срещите с клиентите се реализираха в съдействие с локалната администрация, която даде уместно и комфортно за жителите на съответното обитаемо място помещение.

ЕНЕРГО-ПРО получи голям брой предложения за нови срещи по плана за изнесени офиси както от клиентите, по този начин и от общинските и кметски администрации. Част от тях ще бъдат посетени още през тази година, като графикът за провеждането им е оповестен в интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.

 

*публикация

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР