енаторът републиканец Ренд Пол се оплака, че е станал обект

...
енаторът републиканец Ренд Пол се оплака, че е станал обект
Коментари Харесай

Американски сенатор бе нападнат от разярена тълпа

енаторът републиканец Ренд Пол се оплака, че е станал обект на нахлуване от разярена навалица от към 100 души близо до Белия дом.

В профила си в Туитър той описа за случая, който се е случил след края на конгреса на Републиканската партия, на която публично бе издигната кандидатурата на Доналд Тръмп за втори президентски мандат.



"Благодаря на полицейското ръководство на окрък Колумбия, че избавиха живота ни в дословния смисъл ", написа сенаторът.

Нито той, нито полицейското ръководство изнесоха повече детайлности за случая.

От появилите се в обществените мрежи видеозаписи се вижда, че случката се е разиграла, откакто сенаторът и брачната половинка му Кели напущат конгреса на Републиканската партия.

Тълпа протестиращи с плакати в поддръжка на придвижването "Black Lives Matter " стартира да крещи обиди по техен адрес. Сенаторът и брачната половинка му са заобиколени от полицията, с цел да им обезпечи гладко напредване, като в това време стопира тези стачкуващи, които се пробват да се приближат до двойката.



Друг сенатор – Тед Круз, също показа в профила си в Туитър, че с сходно отношение на протестиращите са се сблъскали и няколко други участници в конгреса на Републиканската партия.

Just got attacked by an angry mob of over 100, one block away from the White House. Thank you to for literally saving our lives from a crazed mob.
— Senator Rand Paul (@RandPaul)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР