Емпатията се свързва със способността на човек да съпреживява емоциите,

...
Емпатията се свързва със способността на човек да съпреживява емоциите,
Коментари Харесай

5 сигнала, че сте по-добри от повечето хора

Емпатията се свързва със способността на човек да съпреживява страстите, възприятията и мислите на другите. Емпатите са хора, които построяват специфична връзка със своите близки и света към тях, имат сензитивна натура и богато въображение. Ако откривате себе си в долното изложение, поздравления - вие сте от тези ходещи съкровища, които зареждат близките с положителна сила и са чудесни другари!

 Pexels

Търсите баланс, а не триумф

Спокойствието и комфорът за вас са по-важни от сляпото гонене на триумф. Достатъчно наясно сте със себе си, с цел да прецените по кое време си заслужава да се посветите на задачата си и по кое време е редно да извършите крачка обратно.

Наслаждавате се на връзката

Когато поддържате връзка с някого, в действителност се интересувате от техния вътрешен свят. Неслучайно ви считат за превъзходен слушател и постоянно се обръщат към вас за съвет.

Имате нужда да оставате уединено със себе си

Въпреки че общуването с хора ви доставя наслаждение, постоянно изпитвате потребност се свиете в черупката си и да "презаредите батериите си ". Понякога съчувствието и готовността за подпомагане могат да бъдат духовно изтощаващи. Поради тази причина предпочитате да избягвате шумната атмосфера и пренаселените места.

 Pexels

Чувствате се най-добре измежду природата

Когато сте в планината, чувствате по какъв начин се доближавате към биологичните си корените. Чувствате се мощни, самоуверени и в естетика със себе си. Природата има способността да ви успокоява и "приземява ".

Не обичате празни приказки

Алтруистите одобряват празните приказки като загуба на време. Когато срещнете някого, се наслаждавате на тръпката от диалога с нов събеседник, само че ползата ви няма да се задържи дълго, в случай че не започнете стойностна полемика с задоволително висока осведомителна стойност.

Избягвате спорове

Конфликтите в действителност изцеждат силата ви, изключително в случай че са забъркани ваши другари. Бихте създали всичко допустимо да решите проблема по допустимо най-мирния и изкусен метод.

 Pexels
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР