Емоционален пост в социалната мрежа Фейсбук на будната гражданка Габриела

...
Емоционален пост в социалната мрежа Фейсбук на будната гражданка Габриела
Коментари Харесай

Емоционален пост разтърси мрежата: Живеем в 21 век, 2022 година, нали така?

Емоционален пост в обществената мрежа Facebook на будната гражданка Габриела Миленова, която живее в София, накара хората да се замислят над това в какъв свят живеем и какво толерираме, научи Sofia24.bg .

Даваме й думата в този момент, като публикуваме думите й:

Добро утро, драги читатели. Живеем в 21 век, 2022 година, нали по този начин? (Погледнете календара, с цел да се убедите отново).

Живеем в епоха в която " сякаш " толелираме всичко. Толелираме бедния, че е ленив и необразован. Толелираме мъжа, че наподобява на жена (за жал освен визуално). Толелираме хората с новите съвременни сексуалности (метеро, би и другите не ги помня за което доста се оправдавам на съществата, което не съм споменала). Толелираме изнасилвачи, наркомани, абе всичко развалено, тъй като ти да видиш те имат потребност от приемливост.

Само че, никой не толелира тези другите, така наречени сакати. Да, написах сакати. Онази сакатата. Вижте какъв брой звучно звучи в 21 век (я отново да сверим календарите, че се обърках в коя епоха съм). Саката. Тъй наречените сакати, в случай че можем да ги затворим в това по какъв начин се споделяше думата....абе това на Хитлер сещате се.

Само че, онази сакатата постоянно е по-умна от теб, по-грамотна, по-възпитана, по-образована, даже по-толерантна от теб към теб, тъй като тя толерира простотията ти, невъзпитанието ти (срам за родителите ти!), малоумността ти, толерира теб, тъй като по този начин са я възпитавали.

И по този начин, драги читатители, продължаваме да толерираме всичко гнусно, тъй като то горкото е просто....просто!

Довиждане драги читатели, замислете се!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР