Емили Ратайковски не е известна с кой знае какво. Тя

...
Емили Ратайковски не е известна с кой знае какво. Тя
Коментари Харесай

Емили Ратайковски постна гола снимка, отнесе грозни критики

Емили Ратайковски не е известна с кой знае какво. Тя е просто известна, горе-долу се демонстрира на стилния подиум, в миналото имаше и дребни функции във филми, само че като цяло е като родните плеймейтки. Не е известно какво тъкмо прави, само че си изкарва съществени пари, написа каналът Vbox7.

Мацката е известна въпреки всичко с това, че е секси и се възползва на макс от този собствен плюс. Мацката постна нова фотография, на която е без горнище, прикривайки гърдите си, само че фотографията не се хареса от всички.

Не те ли е позор да показваш по този начин гърдите си? “, „ На нищо не наподобяват към този момент “, гласят част от мненията на хора, които очевидно не се радват на гледката. Мнозинството обаче са на мнение, че гърдите на Емили наподобяват отлично.

 

„ Не те ли е позор да показваш по този начин гърдите си? “, „ На нищо не наподобяват към този момент “, гласят част от мненията на хора, които очевидно не се радват на гледката. Мнозинството обаче са на мнение, че гърдите на Емили наподобяват отлично.

Съвсем неотдавна стана ясно, че хубавицата минава през сложен интервал, защото се развежда с мъжа си поради изневери от негова страна.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР