Емил Хумчев от Златоград е одобрен от Националният съвет на

...
Емил Хумчев от Златоград е одобрен от Националният съвет на
Коментари Харесай

Емил Хумчев от Златоград е водач на листата на БСП в Смолянс...

Емил Хумчев от Златоград е утвърден от Националният съвет на Българска социалистическа партия за лидер на листата на Левицата в 22 МИР - Смолян. До вторник се организират регионалните препоръки, които подреждат цялостните листи. След това следва Националният съвет да се произнесе по окончателния им тип.

Емил Хумчев е роден на 11.05.1975 година С висше обучение. Председател на Общински съвет – Златоград в мандат 2019 година – 2023 година Женен, с две деца

„ С мъдри и поредни политики продължаваме битката за по-добър живот на всички родопчани “, сподели Хумчев пред " Марица ".

На изборите напролет тази година той бе втори в листата. За лидер на листата тогава от Българска социалистическа партия беше посочен депутатът Александър Симов, който е от Стара Загора. Припомняме, че структури на Българска социалистическа партия в област Смолян излязоха с отворено писмо до ръководителят, Изпълнителното бюро и Народно събрание на Левицата. В него те обявиха, че са разочаровани от метода, по който е определен лидер на листата за парламентарните избори. На изборите по-късно лидер на листата на Българска социалистическа партия в Смолянско бе Петя Михалевска, чиито татко Димчо Михалевски от Кърджали бе на особена респект в Родопите. Втори в листата още веднъж бе Хумчев. За идните избори Левицата залага на локален човек за лидер на листата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР