Емил Гъргоров безусловно е най-титулуваният играч, който се подвизаваше през

...
Емил Гъргоров безусловно е най-титулуваният играч, който се подвизаваше през
Коментари Харесай

Емил Гъргоров: Не планирам да ставам футболен треньор

Емил Гъргоров абсолютно е най-титулуваният състезател, който се подвизаваше през тази година в софийските " А " окръжни групи. Макар и към този момент на 40, Бадема продължава да бродира в халфовата линия на Витоша Бистрица. След отказването на " Бистришките тигри " от присъединяване във Втора лига през есента на 2020-а, дребничкият плеймейкър се принуди да " учи на футбол " дилетантите в А ОФГ Юг напролет.

За новия сезон Витоша се изкачи с едно ходило нагоре в йерархията и по този начин Гъргоров играеше дружно с младата армия на треньора Николай Христозов. Тимът ще зимува на третата позиция в Югозападната Трета лига.
 Доминик Янков по стъпките на Гъргоров в Лудогорец
Доминик Янков по стъпките на Гъргоров в Лудогорец

Българинът е най-ефективният състезател на първенците

" Имаме доста надарени момчета, вземете от тях изявление ", стартира диалога си с " Тема Спорт " Бадема и разясни, че избира да стои настрана от медийните прожектори.

" Поиграх в окръжната група, до момента в който Бистрица нямаше мъжки състав през пролетния дял. Сега пък получих неприятна травма на мускула и се наложи след 5-6 кръга да почивам два месеца, само че възрастта към този момент си споделя думата и ще забележим какъв брой време още ще остана на терена. В края на полусезона най-малко се завърнах в игра и влизах като запаса за по 10-20 минути в последните срещи от В група ", добави петкратният първенец на България.

" Не гледах дербито сред ЦСКА и Лудогорец на " Армията ", само че след това видях репортажа и ще потвърдя всеобщото мнение, че алените бяха по-добрият отбор. "

Емил Гъргоров признава, че към момента не е решил по кое време тъкмо ще окачи бутонките на пирона.

" Божа работа! Мога обаче да кажа, че не възнамерявам да ставам треньор - ще оказвам помощ на Бистрица на терена и нека дребните попиват, колкото могат. Дали се възнамерявам за деца - несъмнено да, само че сходно нещо ще се случи, когато му пристигна времето ", приключи с усмивка някогашният халф на Локо Сф, ЦСКА, Страсбург, Университатя Крайова и Лудогорец.
 Емил Гъргоров прецизен за Витоша (Бистрица) в контрола
Емил Гъргоров прецизен за Витоша (Бистрица) в контрола

Победиха Сливнишки герой
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР