Емблематичната блондинка, която всички свързват с Море от любов и

...
Емблематичната блондинка, която всички свързват с Море от любов и
Коментари Харесай

Наталия Симеонова се завръща ударно с ново предаване по тежка тема

Емблематичната русокоска, която всички свързват с " Море от обич " и " Предай нататък ", ще се опита да отвори стремително нова страница в телевизионната си кариера - с амбициозния план " Пробуждане ".

Блондинката е безапелационна, че желае да се върне в България, с цел да промени нещо, с цел да откри нов смисъл, с цел да бъде потребна, защото у нас, за жал, има доста обезверени хора.

Пилотният епизод на " Пробуждане " към този момент е сниман, а самата Наталия Симеонова изпитва голяма отговорност към героинята в него, тъй като става въпрос за известна българка, живееща от години в Съединени американски щати, която в продължение на 5 години е била жертва на принуждение, от което се е измъкнала мъчно.

С този план известната ни тв водеща е по-решена отвсякога да стигне до допустимо най-вече хора. Но с изключение на върху работата по предаването, което очевидно стартира напълно скоро, Наталия Симеонова се е фокусирала съществено и върху фондацията й, която носи нейното име, защото както споделя и самата тя - тя е символ на почтеност и бистрота. Дейността й е обвързвана с поддръжка и помощ на жертвите на принуждение, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР