Емануела ще търси нови таланти. Красивата изпълнителка е част от

...
Емануела ще търси нови таланти. Красивата изпълнителка е част от
Коментари Харесай

Емануела става конкуренция на Пайнера

Емануела ще търси нови гении. Красивата изпълнителка е част от нова музикална компания, която ще се споделя РА Мюзик. Фирмата, която ще търси нови звезди, е основана преди броени дни. Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и сътрудника й Александър Попов, по- прочут в средите като Супер Саш. Двамата работят от години дружно и зад тила им седи едно същинско другарство. Освен това преди месеци сътвориха и взаимен дует, написа „ Телеграф “.

От изданието се свързаха с колегата й Александър Попов, който разяснява концепцията за основаването на новата продуцентска компания.

„ От известно време обмисляме да създадем такава компания. С текстописеца Петър Петров и Емануела работим сполучливо дълги години. Най-много се мотивирахме, откакто започнахме да развиваме доста сполучливо кариерата на младата звезда Антонио. Това ме накара да си мисля, че бихме могли да се оправим толкоз добре и даже още по-добре, в случай че сътворяваме нови звезди “ – описа Супер Саш.

Той добави още, че при започване на месец юни им следва да създадат и първия огромен кастинг в търсене на нови звезди за музикалната си компания.

„ Жанрът, върху който сме се съсредоточили, ще е така наречен комерсиален попфолк. Този жанр музика ни е добре прочут и сме мощни в това. България е цялостна с доста надарени младежи, които имат потребност от вярна поддръжка и доста работа, с цел да съумеят, и ние ще им помогнем точно в това “ – споделя още Попов.

Емануела е следващата фолк звездата, която ще бъде конкуренция на Митко Димитров – Пайнера. С музикални лейбъли са към този момент сътрудниците й Меди и Галин. Както Secret.bg писа, Теди Александрова също е в подготовка на пускане на своя компания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР