Емануела остави в неяснота феновете си покрй слуховете, че е

...
Емануела остави в неяснота феновете си покрй слуховете, че е
Коментари Харесай

Емануела опроверга слуховете: Нито съм бременна, нито съм дебела!

Емануела остави в неизясненост почитателите си покрй слуховете, че е бременна, само че не за дълго. От няколко дни се тиражира слуха, че тя е в очакване на трета рожба. Клюката се подхрани след присъединяване й в столичен клуб, на което се вижда, че певицата е оформила стомах като на бременна жена.

„ Чак пък бременна, Боже?! То най-лошото е, че не знам от кой, а аз съм като Дева Мария ”, през смях изясни изпълнителката на новия шлагер „ В непознатите кревати ”. След като видя фотографията, която я нарочи за бременна, Емануела изрично отсече: „ Този фотос не е същински! Ужас, това не е истина просто! Снимката е манипулирана, аз сега съм с най-плоския стомах, който съм имала в миналото. Явно е съвременно да ни забременяват на три-четири години, изключително откакто си раждал към този момент ”, разяснява певицата. След което добави, че сега тежи тъкмо 49 кг, тъй че не се има за дебела. Нямала си и съкровен другар, тъй че било невероятно да е заченала.

За новата си бременност, някогашната брюнетка и сегашна русокоска научи от медиите и в началото се замисли дали фотосите от присъединяване й в „ Биад ” не са с противоположен резултат поради скорошна интервенция на коремната част. „ Неотдавна си направих интервенция за махане на бучки в резултат на ражданията ми секцио. Много болеше и се наложи да се оперирам ”, изясни още певицата, която е горда майка на двама сина, последният от които е плод на любовта й с Димитър Динев – наследник на предприемача Динко Динев. Емануела даде свои фотоси от въпросното присъединяване, на които се вижда, че въобще не е напълняла и корема й е плосък.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР