Емануела не може да свърти около себе си сериозен мъж! Емануела

...
Емануела не може да свърти около себе си сериозен мъж!
Емануела
Коментари Харесай

След каръка в любовта Емануела ревна: Стига ми да ми е верен!

Емануела не може да свърти към себе си сериозен мъж!
Емануела хвърли мрежа и почитатели в потрес с ненадейно за всички вайкане. При това вайкане и плач за… мъж. Да, кой да допусна, че зеленооката хубавица, по която сякаш всички примирали, се е тръшнала самотна.
 Емануела
Емануела не може да свърти мъж до себе си

Истината обаче е тази. Емануела по този начин и не можа да случи на мъж в тоя живот, най-малко досега. А всички, с които е била, я предават, зарязват я или й поставят лопатарски рога. С Митко Динев сагата беше нечувана, а след това се оказа, че и Мартин Елвиса й изневерявал.

„Искам към този момент елементарен мъж, не ми трябват известни или богати. Стига единствено да не ми изневерява и да не е оторизиран алкохолик. Искам мъж, а не несретник. Че доста от последните съм видяла“, жалва се певицата за потрес на почитателите, които я идеализират.

Близки до нея обаче споделят, че повода за каръка й с мъжете се корени и в самата Емануела. Неведнъж, когато сякаш била по отношение на някого, тя се държала извънредно. Не серпантина да мрънка, да изисква, да тропа с крайник в случай че не й се угоди и непрекъснато да съпоставя новия с някогашния си. А такова нещо никой мъж не можел да изтрае.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР