EM90 е името на първия напълно електрически ван от марката

...
EM90 е името на първия напълно електрически ван от марката
Коментари Харесай

Новото Volvo EM90 - видео

EM90 е името на първия изцяло електрически ван от марката Volvo. Премиерата ще бъде на 12 ноември 2023 година в Шанхай. Както всеки различен модел на Volvo, новият EM90 разполага със здрава защитна клетка, направена от разнообразни типове високоякостни стомани, в това число борна стомана. Силите, настоящи при случай, могат да бъдат обезщетени дейно, а въздушните възглавници, разпределени в кабината, обезпечават спомагателна отбрана.

Двойните А-колони освен основават ясно зрително поле, само че и обезпечават чувство за комфорт, убеденост и надзор зад кормилото. И както при всяка електрическа кола от шведския авто производител, високоволтовата батерия е изключително предпазена - хубавичко структура, направена от стомана и алуминий, обезпечава висока непоклатимост и сигурност в необятен диапазон от сюжети на шофиране и произшествия.



За да предотврати възникването на акцидент преди всичко, Volvo EM90 е оборудван с голям брой системи за сигурност и помощ. Те основават по този начин нареченото „ безвредно пространство “. Това става допустимо с помощта на комбинацията от модернизиран програмен продукт и разнообразни датчици като камери за съраунд аспект с висока разграничителна дарба, радарни и ултразвукови датчици. Те оказват помощ за идентифициране и отбягване на рискове.

Първоначално Volvo EM90 ще се предлага на китайския пазар. Там ще се отворят и книгите за поръчки за премиерата на 12 ноември 2023 година Други пазари сега се изследват, споделят от Volvo.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР