Елизабет II приема само видео поздравления за рожден ден №

...
Елизабет II приема само видео поздравления за рожден ден №
Коментари Харесай

Елизабет II миналия век отложила ЧРД заради Хитлер

Елизабет II приема единствено видео поздравления за рожден ден № 94. Нейните асистенти са й организирали онлайн връзка с децата, внуците и правнуците, оповестяват от Уиндзор, където кралицата е в изолираност с 98-годишния си брачен партньор, принц Филип. Както се знае, Нейно величество анулира оръдейните салюти и обичайния церемониал в нейна чест, прочут като „ Trooping the Colour “, който се организира всяка година на 13 юни, както и издигането на държавните знамена върху постройките на формалните институции. Владетелката ги дефинира като „ изцяло неуместни “ в разгара на пандемията, отнесла в отвъдното хиляди нейни жители.  

Елизабет II не за първи път анулира персоналния си празник в 68-годишното си царуване. Тъй като тя е родена на 21 април, а принц Филип – на 19 април, двамата в средата на предишния век вземат решение да слеят купона и да вдигнат тостове на 20 април. Но персоналният секретар на Нейно величесто в последния миг й напомнил, че това е рождената дата на Адолф Хитлер – и на мига цялата подготовка отишла в кошчето за отпадък.

Ето още няколко секрети от персоналния живот на кралицата.
Крие луди братовчедки
Елизабет II е владетелка освен на двора, само че и на неговите секрети. Открай време тя тушира кавги и овладява сериозни обстановки. И не приказва за неприятните обстоятелства и събития. Нито пък за двете си братовчедки, Нериса и Катрин, които са страдали от душевен разстройства.  За да не се разчуе за тях, дамите са били настанени в особено заведение с 24-часова защита. Едната от братовчедките умира през 1986-а, а другата – през 2014-а. И най-върлите папараци в никакъв случай не разбират за тях.       
 Успокоява Даяна в отсъствието на Чарлз
Кралицата в никакъв случай не е коментирала за какво Чарлз и Даяна се женят, макар че всички знаят – сред тях обич няма. Когато принцесата на народа е бременна с Уилям, мъжът й отива на лов с Камила. Даяна изпада в меланхолия, получава хранително отравяне и заплашва хората от обкръжението си, че ще се хвърли от стълбите – и полита надолу. Те в смут викат Елизабет, която взима нещата в свои ръце.   
 Мълчи за изневерите на мъжа си  
Елизабет и Филип се женят през 1947 година. Още през първите дни след сватбата всички стартират да приказват, че Единбургският херцог не пропуща нищо на два крайници, облечено в пола. В един миг слуховете стават толкоз всекидневни и нападателни, че кралицата взема решение да изпрати мъжа си във почивка. По-късно очевидци ще се закълнат, че Филип е бил на круиза с „ другарка “.  Според светските хроникьори, той цялостен живот поддържа флиртове и любовници, само че Елизабет II пренебрегва тези му брачен волности.   
Сестра й Маргарет обича да спи със звезди
Маргарет, сестрата на Елизабет, в никакъв случай не е била пример на аскетична аристократка, както повелява протоколът. На млади години принцесата си пада по звезди – спи с рокаджии и артисти, макар че е доста омъжена. След като се подвига всеизвестен звук поради половите й завършения с Мик Джагър и Уорън Бийти, брачният партньор й подава молба за бракоразвод. След като получава назад свободата си, Маргарет продължава да се любува на живота, само че към този момент доста скрито – по заповед на кака си Лизи.         
 Не шуми към родството с Дракула
И нещо в действителност занимателно – кралицата по никакъв начин не шуми към родството на династията с Влад III Цепеш – праобраз на фамозния и свиреп граф Дракула. Говори се, че тази част от родословното дърво, е дискретно „ анулирана “. Дори когато принц Чарлз наследява парцел в Трансилвания, Елизабет не желае тематиката да се тиражира.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР