Елхово. За да започнем да възстановяваме България, левицата трябва да

...
Елхово. За да започнем да възстановяваме България, левицата трябва да
Коментари Харесай

Елена Йончева в Елхово: За да започнем възстановяването на България, БСП трябва да спечели тези избори

Елхово. „ За да стартираме да възвръщаме България, левицата би трябвало да има свои мощни и ярки представители в Европейски Съюз и да завоюва тези избори ”. Това сподели лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева пред над 120 поданици в гр. Елхово, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Тя съобщи, че Европа е късмет за България, само че ръководещите и техният кръг от хора употребяват европейските фондове като донор за персонално облагодетелстване " На това би трябвало да се постави край. Когато минаваме през българските села, имам възприятието, че страната ни се намира във военно състояние. Селата са опустошени, къщите изоставени, а вярата липсва. Това не може до продължава повече и имам вяра, че откакто спечелим изборите, ще спрем този развой ”, безапелационна бе Елена Йончева. Тя разяснява, че в Българска социалистическа партия има млади, можещи и мислещи хора, които ще съумеят да преведат България по нов път. Йончева сподели още, че Европа ни дава огромен късмет за развиването на селското стопанство. Тя добави, че откогато България е член на Европейски Съюз, за селско стопанство са дадени над 7 милиарда евро. „ Повече от 10 години, обаче, страната ни заема последно място по всички индикатори, свързани с него, тъй като тези пари се разпределят измежду 75 компании. Пари на дребните ферми не се дават, тъй като те няма по какъв начин да ги върнат на ръководещите. Това е част от стандарта за заличаването на България и ние можем да го спрем ”, разяснява още лидерът на листата на левицата. „ Ние нямаме европейско опазване на здравето. В Европа хората доплащат сред 10% и 20%, до момента в който у нас доплащането е 50%. Това не е европейска, а антиевропейска политика ”, разяснява още Елена Йончева. Тя съобщи, че тази политика ни води надалеч от Европа. Йончева добави, че такова е и ситуацията в образованието. „ Имаме прелестни учители и надарени деца, само че 60% от българите са функционално необразовани, а това към този момент е поради системата. Затова във „ Визия за България ” е заложен съответен проект за превъзмогване на казуса. Ние сме предложили унищожаване на цялата скица – парите следват ученика, както и уеднаквяване на стратегиите и изискванията във всички български учебни заведения ”, сподели още Елена Йончева.
„ Ако Eлена Йончева не се беше заела с казуса с бежанските центрове, може би тези дни ръководещите щяха да разгласят спечелилия в публичната поръчка ”, съобщи секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Кристиан Вигенин. Той добави, че те се опасяват от нея, тъй като Йончева е разкрила далаверите за строителството на оградата по границата, повдигнала е въпроса, че има трафик на мигранти и по тази причина ръководещите бързат да затворят тематиката. „ Нашата задача е откакто спечелим европейските, а по-късно и предварителните парламентарни избори, да върнем справедливостта в България ”, съобщи Кристиан Вигенин.
По-късно Елена Йончева, дружно с народните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев, се срещна с поданици на общ. Стралджа, с които разиска настоящи проблеми.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР