Елена Динева - жената до Васил Божков, пристигна в Главна

...
Елена Динева - жената до Васил Божков, пристигна в Главна
Коментари Харесай

Привикаха на разпит и жената до Божков

Елена Динева - дамата до Васил Божков, дойде в Главна дирекция " Национална полиция ", дружно с юриста си Людмил Рангелов.

Тя и бранителят ѝ обявиха, че не знаят повода Динева да бъде призована в полицията, заяви Българска телеграфна агенция. Адвокат Рангелов сподели, че клиентката му ще бъде разпитана като очевидец.

Той посочи, че поканата за разпит е от декември месец предходната година.

Миналия петък бизнесменът Васил Божков бе извикан на разпит в столичната полиция. Пред чакащите го публицисти той съобщи, че не е питан за убийството на Алексей Петров. " Питаха ме цялостни нелепости за целия този цирк ", сподели Божков.

Помолен да посочи какво има поради, той отговори: " Познавам ли тази компания, познавам ли онази компания ".

Малко преди разпита му екипи на полицията започнаха обиски в парцели на предприемача, а от Министерство на вътрешните работи прецизираха, че дейностите са по отношение на следствието на убийството на Алексей Петров.

Божков дефинира полицейската акция в парцелите му като полицейска принуда и съобщи, че няма нищо общо с Алексей Петров. Бизнесменът анонсира още, че готви нов политически план - " Всички против хунтата ", под която засяга Борисов и Пеевски.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР