Елена Бинева днес направи някаква контузия в глезена. Надявам се

...
Елена Бинева днес направи някаква контузия в глезена. Надявам се
Коментари Харесай

Илиана Раева: Елена Бинева е с контузия на глезена



" Елена Бинева през днешния ден направи някаква травма в глезена. Надявам се до на следващия ден всичко да е наред. Да се надяваме, че няма да се наложи да влиза запаса. Контузията е в глезена. За повторно и поддава глезена. До в този момент нямаше никакъв проблем и отново споделям уповавам се, че до на следващия ден всичко ще е наред ", това съобщи след края на формалната подготовка на националния ни тим по художествена гимнастика (индивидуално и ансамбъл) президентът на Българската федерация Илиана Раева.преди започващата на следващия ден международна купа в София.

" Момичетата са спокойни, доколкото може да бъдат спокойни на съревнование пред своя аудитория. Естествено, че се вълнуват доста. Направиха една подиум подготовка. Надявам се на следващия ден да играят по същия метод. В доста добра форма са девойките. Надявам се отново споделям пред своя аудитория да имат въодушевление, религия в себе си, сили и да играят по този начин, както играха през днешния ден ", приключи Раева.

В първата за годината международна купа по художествена гимнастика  България ще бъде показана от Катрин Тасева и Боряна Калейн в самостоятелното, като и от отбор - дами.

Катрин Тасева и Боряна Калейн на следващия ден ще играят във втора група от 14.45 часа с обръч и с топка.  Ансамбълът ни също е във втора група в компанията на съставите на Русия, Япония и Испания, като ще показа съчетанието с пет обръча. Началото е в 19.15 минути.

Официалното разкриване на международната купа е в 16.30 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР