Елън Дедженеръс се изправи пред дома си в Монтесито, Калифорния,

...
Елън Дедженеръс се изправи пред дома си в Монтесито, Калифорния,
Коментари Харесай

В деня на премиерата на Spare: Хари и Меган напускат дома си в Монтесито заради бурята

Елън Дедженеръс се изправи пред дома си в Монтесито, Калифорния, макар подлите метеорологични условия, с цел да покаже " невиждания дъжд ", от който градът е залят в понеделник вечер.

 

Облечена единствено със сив суичър, актрисата сподели по какъв начин река бушува до къщата ѝ по време на мощната стихия - обвинявайки за това изменението на климата.

 

" Рекичката до дома ни в никакъв случай не е преливала, а в този момент е към 9 фута и нагоре. Монтесито е пред евакуация ", споделя телевизионната звезда. 

 

" Трябва да бъдем по-мили с майката природа, защото тя не е удовлетворена от нас ", продължи тя.

 

Целият регион на Монтесито, домовете на известни имена като принц Хари и Меган Маркъл, както и на Опра Уинфри, са в заплаха и им беше подредено незабавно да се изтеглят в понеделник следобяд преди да удари мощната стихия, която към този момент умъртви 14 души, написа " Daily Mail ".
 
Елън Дедженеръс сподели, че къщата ѝ е на високо място, тъй че ѝ е било разрешено да остане там. На едната част от Санта Барбра им е позволено да се укрият в жилищата си, само че на тези в Монтесито, които са по на юг, им разпоредено да се изтеглят. 

 

Заповедите са нужни, защото щатът продължава да страда от вреди от поредност стихии и преливащи реки, които оставиха мнозина блокирани в домовете им, разгласи губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм.

 

В понеделник броят на починалите от бурята набъбна до 14, когато службата за незабавна помощ на губернатора на Калифорния заяви, че още двама души са починали от падащи дървета. Единият бил скитник в Сакраменто, а другият - в дома си.

 

Междувременно броят на хората без електричество в Голдън Стейт понижа до 92 000 в понеделник вечерта, откакто доближи 137 000 души без електричество по-рано денем, когато скоростта напразно надвишаваща 60 благи в час, аргументи рухване на дървета и електропроводи.

 

Сега националната метеорологична работа сподели, че минимум 20 см дъжд е паднал през последните 12 часа, като още се чака да се усили. 

 

Калифорния остава в изключително състояние и президентът Джо Байдън даде обещание да изпрати служби за незабавна помощ в региона.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР