Ексцентричната законодателна инициатива на Възраждане за комунистически лов на вещици,

...
Ексцентричната законодателна инициатива на Възраждане за комунистически лов на вещици,
Коментари Харесай

Безумието на Костя за чуждите агенти няма да мине при ДБ и ПП, другите си траят

Ексцентричната законодателна самодейност на " Възраждане " за комунистически лов на вещици, включваща регистрацията на " задграничните сътрудници в България ", беше осмяна от Демократична България и Политическа партия. Останалите политически сили - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и " Български напредък ",все още не са изразили позиция и занапред ще се срещат с текстовете на законопроекта.

Безумието на копейките планува всички физически и юридически лица, предоставящи обществени, потребителски или други услуги свободно или по силата на закон;

обществено разпространяващи информация посредством средствата за всеобщо осведомление (медиите);

извършващи разяснителни, обучителни, осведомителни, пропагандни и други кампании;

реализиращи планове, ориентирани към или засягащи обособени обществени групи от обществото;

и получили материална помощ от чужбина в размер на над 1000 лева за интервал от една година, да бъдат вписвани в указател и обявявани за " задгранични сътрудници ".

Според някогашния министър на правораздаването в кабинета " Петков " и сегашен народен представител от " Демократична България " Надежда Йорданова законопроектът съставлява " груба интервенция в свободата на изложение и на сдружаване " и по тази причина обединяването няма да го поддържа.

От " Продължаваме промяната " също се оповестиха срещу законопроекта на " Възраждане " и показаха съмнение, че той няма да срещне поддръжка и от останалите политически сили. Според представител на партията " това е вид законодателство, с което се цели повдигане на звук за реклама, само че което в последна сметка ще бъде отхвърлено още на първо четене ".

По-рано денем водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също беше помолена на конференция на партията да изрази мнение по тематиката, само че тя отклони въпроса с мотив, че към момента не познава текстовете на законопроекта. " Дайте да се срещнем какво е това и ще ви го разясняваме, несъмнено ", сподели Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР