Експертизите на двама знаменити лекари показали, че Иван Кокинов страда

...
Експертизите на двама знаменити лекари показали, че Иван Кокинов страда
Коментари Харесай

Вещи лица изкараха Кокито психо. Той: Тия двете лъжкини ги осъдете, в Сливенския има място за тях

Експертизите на двама популярни лекари посочили, че Иван Кокинов страда от диссоциално личностно разстройство

Тия двете лъжкини не може ли да ги осъдим?! Давате им по 1 година, след това намаляте с 1/3 и за 6 месеца ги вкарвате в Сливенския затвор, там има място за тях . С тези думи избухна Иван Кокинов против двамата лекари, които изготвиха заключителна съдебно-психологична и психиатрична експертиза за действителното здравословно положение на 27-годишния бургазлия, който през юни 2021 година наръга безпощадно 19 пъти 17-годишна ученичка на бул. „ Транспортна “ в жк. „ Изгрев “. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Това стана по време на разпоредителното съвещание по делото за опит за ликвидиране в Окръжния съд в Бургас.

Кокито се държа извънредно безочливо и си разреши на няколко пъти да репликира движимостите лица, съгласно които той не е шизофреник, а по-скоро се касае за симулация на психологичното положение.

Според специалистите, Иван Кокинов страдал от диссоциално личностно разстройство, което се е отключило още в детството, когато е бил възпитаник и е почнал да използва наркотични субстанции. Бургазлията изрично не бе склонен със мнението на лекарите и сподели, че „ сега бил почти изтрезнял и можел да разсъждава малко повече “. Пред правосъдния състав той призна напълно виновността си за закононарушението и пожела делото да бъде гледано по съкратената процедура . Тоест, наказването му да бъде редуцирано с 1/3.


 Кокито влезе с нахакана походка в правосъдната зала. Смееше се без причина, само че твърдеше, че " днес 
горе-долу изтрезнял "
Съдия Цвета Попова го попита какви ще са последните му думи, а той отговори: „ Нищо не желая да споделям “, след което му зададе отново същия въпрос, очаквайки да получи друг отговор. Едва тогава Кокинов сподели: “ Еми...съжалявам за постъпката си ".

Разговорът сред съдията и подсъдимия продължи по този начин:

Съдията: Искате ли да видите материалните доказателства?

Кокинов: Имам една шапка там. Мога ли да си я взема. Мислях, че мога да си взема нещата, без ножа, тъй като съм в пандиза и там не ми дават да го употребявам.

Съдията: А за какво ножът е без връх?

Кокинов: Преди време се скарах с татко ми и се ядосах, забих ножа в масата и върхът му се счупи.

Прокурор Георги Чинев означи, че точно счупеното острие е предизвикало в допълнение страдалчество на тогава малолетната ученичка Селим Фейзова. Предвид високата степен на социална заплаха, държавното обвиняване настоя за наказване от 18 година затвор, което да бъде редуцирано с 1/3. Тоест 12-годишна присъда. За това закононарушение законът планува присъда от 15 до 20 години затвор. 

 



 

Както стана ясно, за осъщественото действие сигурно има аргументи от детството на Иван Кокинов. Той страда от психологично разстройство и това е способствало за осъществяването на това закононарушение. Душата на човек също боледува, само че го схваща единствено той и страда, че психологичното му здраве не е като на всички останали. Деянието е в резултат на тези болести. Нека наказването бъде изтърпяно в условия, където Кокинов може да бъде лекуван – в пандиза в Ловеч “, помоли правосъдния състав бранителят на 28-годишния бургазлия адв. Георги Сталев.

В правосъдната зала Кокито изясни, че сега е в „ тежкия кулоар “ на пандиза и постоянно влиза в спорове с другите лишени от независимост.

Искам минималното наказване от това, което планува законът – 15 години затвор, и след съкратената процедура да останат 10 години, най-вече 11. Съжалявам като цяло, само че сигурно желая някакво лекуване. В пандиза съм в един кулоар с убийците и някой път като ги заблъскам, отиват да се оплакват на старшините. Искам в Ловеч, с цел да мога да се церя, тъй като ще си удължа присъдата сигурно, но ще виждам не се повтаря това повече ", сподели Кокинов пред магистратите.



Съдебният състав ще произнесе каква присъда ще наложи на Иван Кокинов на следващия ден, сряда, от 10 часа.

Припомняме, че на 27.06.21 година, към 22,30 часа, озверял от дрога, Кокинов намушка без никаква причина с ловен нож ученичката, която в този миг се движела по ул. " Транспортна " с другари. Бруталната сцена се разигра пред бизнес център „ Кондоско ”. Компанията била от две девойки и две момчета, които пресичали пешеходната пътека от Гробищния парк към ж. к. „ Изгрев ”.

Въоръженият нападател изскочил ненадейно и ги подгонил с нож в ръка. Те се разбягали в разнообразни направления, само че едно от девойките се спънало и паднало. Така попаднало в лапите на предрусалия Иван. В този миг той замахнал с ножа, като го забил първо във врата й, след което траял да я ръга на направления. След като тя спряла да мърда, Кокинов побегнал, без да прибере ножа. Нощният охранител на бизнес центъра чул виковете за помощ на приятелите й и подал сигнал на тел. 112.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР