Експертите съветват да не мислите за диетата… като за диета!Когато

...
Експертите съветват да не мислите за диетата… като за диета!Когато
Коментари Харесай

4 важни момента във всяка успешна диета

Експертите поучават да не мислите за диетата… като за диета!

Когато стартирате диета, не мислете за нея като за нещо, което би трябвало да изтърпите 1-2 месеца.

Спазвайте тези четири правила, с цел да има диетата ви триумф – това значи да свалите килограми, без да навредите на организма си.

1. Забравете понятието “диета ”
Целта ви би трябвало да бъде плавна смяна в навиците на хранене. Преминете към здравословен режим, към който да се придържате по принцип, вместо да се изтезавате с апетит, стискайки зъби и чакайки диетата да завърши, с цел да се върнете отново към мазното и сладкото.

2. Вземете ограничения против напрежението
Прекомерното всекидневно напрежение е сериозен фактор за напълняването. Изумително огромен брой хора с наднормено тегло преяждат от стрес и от там идва казусът им. Така че когато осъзнаете, че се нуждаете от намаляване, вземете съществени ограничения за това да се разтоварвате душевен. Правете лека гимнастика, разхождайте се измежду природата, виждайте се по-често с другари, четете.

3. Не излизайте на пазар без лист
Придържайте се към прелиминарен проект, когато отивате в супермаркета. Вземете месо, зеленчуци, сирене, кисело мляко, пълнозърнести артикули, доста плодове и зеленчуци и подминете щандовете с нездравословни пакетирани храни. И в никакъв случай не пазарувайте гладни.

4. Недейте да се теглите всеки ден
Вманичаването по това какво демонстрира кантарът е безусловно излишно. Теглото ни варира в границите на едно денонощие, също така може да смъкваме на тегло от загуба на вода или мускулна маса. Следете за това по какъв начин се усещате в тялото си, имате ли сила, усилва ли се мускулният ви тонус, по какъв начин ви стоят облеклата. Това са доста по-важни индикатори от цифрата на кантара.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР