Експертите на базирания във Вашингтон Институт за изследване на войната

...
Експертите на базирания във Вашингтон Институт за изследване на войната
Коментари Харесай

Експерти доказват с факти, че Путин се готви за война с НАТО

Експертите на основания във Вашингтон Институт за проучване на войната (ISW) акцентираха няколко фактори, които съгласно тях демонстрират по какъв начин Русия се готви за война с НАТО, предава РБК-Украйна.

Руският президент Владимир Путин ускорява напъните за преход на Русия към военна стопанска система с желанието да може да нападна НАТО още през 2026 или 2027 година, съгласно полския президент Анджей Дуда, цитирайки неназовано немско проучване.

Датският министър на защитата Троелс Лунд Поулсен сподели на 9 февруари, че новите разследващи данни демонстрират, че Русия може да се опита да нападна страна от НАТО в границите на три до пет години, интензивен график спрямо прогнозата на НАТО за 2023 година

Времето за възобновяване на забележителна съветска стандартна военна опасност зависи значително от финансовите запаси, с които ще разполага Путин и е подготвен да насочи към военните старания.

Опитите на Путин да сътвори условия за стабилизиране на стопанската система и финансите на Русия евентуално са част от финансовата и вътрешна подготовка на Русия за евентуален предстоящ широкомащабен спор с НАТО, а освен за продължителна война в Украйна.

По-рано немските разследващи служби предвиждат съветска офанзива против НАТО от 2026 година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР