През 2008 г. на бащата на Бритни Спиърс му бе

...
През 2008 г. на бащата на Бритни Спиърс му бе
Коментари Харесай

Бритни Спиърс срещу баща ѝ в съда - как приключи съдебната битка две години и половина по-късно

През 2008 година на бащата на Бритни Спиърс му бе отредено настойничество, с което в продължение на цели 13 години той държеше живота ѝ напълно под надзор. През септември 2021 година обаче Джейми Спиърс беше отхвърлен от настойническата си роля, а два месеца по-късно певицата публично върна живота си в свои ръце.
 Когато Бритни Спиърс не помни, че се е целувала с Бен Афлек
Когато Бритни Спиърс не помни, че се е целувала с Бен Афлек

Джей Ло надали харесва това

С това обаче правосъдните разногласия сред татко и щерка не завършиха. Само още месец след края на делото,  потърси по правосъден път да му бъдат изплатени повече от два милиона $ такси, които е изплатил на голям брой адвокатски адвокатски фирми по време на процеса, в това число и за правната сметка на сегашния му юрист.

Ето че в този момент, две години и половина по-късно, и този правосъден спор е намерил своя край.

Според юристите и на двете страни е реализирано съглашение, като сумата обаче остава неназована, написа People.

" Въпреки че попечителството беше прекъснато през ноември 2021 година, нейното предпочитание за независимост към този момент е в действителност приключено. Както тя желаеше, съгласно нейното право на независимост в този момент към този момент няма да има потребност да участва или да бъде забъркана в съда или да се забърква в правосъдно произвеждане по този въпрос ", са били думите на юриста на  Матю С. Розенгарт.

В изказването си той акцентира, че този излаз от обстановката е въжен, защото певицата към този момент един път е спечелила при отнемането на попечителството на татко ѝ, само че в този момент печели още веднъж изрично, с възобновяване на нейните съществени права и цивилен свободи.

Адвокатът на бащата на  Алекс Вайнгартен пък е допълнил, че и двете страни са постигнали съглашение, с което на процедура уреждат " всички висящи разногласия ".

" Не мога да разясня никакви детайлности, защото съглашението е поверително. Джейми е разчувствуван, че всичко това е зад тила му. Той доста обича щерка си и всичко, което в миналото е направил, е било, с цел да я защищава и поддържа. Жалко е, че някои безотговорни хора в живота на Бритни избраха да протакат това толкоз дълго ", е споделил още Вайнгартен в изказване пред People.
 Бритни Спиърс и Сам Асгари в правосъден спор - какво желае някогашната половинка на певицата
Когато Сам Асгари желае още пари, а Бритни отхвърля да му ги даде

Драмата продължава пет месеца след новината за развода

В резултат на това съглашение Бритни Спиърс и татко ѝ Джейми Спиърс са избегнали правосъден развой за хипотетични финансови злоупотреби по време на нейното настойничество. Процесът е бил плануван за май, написа The New York Times.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР