Експерименти в Китай, финансирани от правителството на САЩ, могат да

...
Експерименти в Китай, финансирани от правителството на САЩ, могат да
Коментари Харесай

Финансирани от САЩ тайни опити в Китай конструират вируси без следа от човешка намеса ?

Експерименти в Китай, финансирани от държавното управление на Съединени американски щати, могат да манипулират коронавирусите и да не оставят следи от човешка операция, съгласно новоразкрити имейли, получени от ФБР.

Неправителствената организация Judicial Watch разгласи, че е получила документи от Федералното бюро за следствие (ФБР) след искане по Закона за достъп до информация. Те включват имейли от април 2020 година сред няколко чиновници на бюрото в Нюарк. Имейлите касаят информация за безвъзмездната помощ от Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания (NIAID) на Съединени американски щати, управителен от доктор Антъни Фаучи, за Института по вирусология в Ухан (WIV) в Китай. Помощта е за „ проучване за придобиване на функционалност “, което „ не би оставило никакъв автограф за целенасочена човешка операция “.

Човек, чието име е прикрито при разсекретяването на документите, написа:

„ Подробности за настоящата безплатна помощ на Национален институт по алергии и инфекциозни заболявания (NIH) за Института по вирусология в Ухан за проучвания за придобиване на функционалност на коронавируси от прилепи са разполагаем на адрес [резюме на безвъзмездната помощ от NIH за EcoHealth Alliance за план 2R01AI110964-06]. Ключовата активност за наблюдаване на ковид от прилепи е „ Цел 1 … Ще секвенираме рецепторни свързващи домейни (шипови протеини), с цел да идентифицираме вируси с най-голям капацитет за заразяване, които ще включим в нашите пробни проучвания. (Цел 3). “

Ключовата активност за придобиване на функционалност от коронавируси е „ Цел 3 … Ще използваме данни за секвенцията на S протеина, технология за инфекциозни клонинги, опити за зараза in vitro и in vivo и разбор на свързването на рецепторите, с цел да тестваме хипотезата, че праговете на дивергенция 0/0 в S протеиновите последователности предвиждат капацитета за заразяване. “

Преведено на понятен език, това значи: „ В Цел 3 ще използваме синтез, с цел да конструираме нови вируси, кодиращи разнообразни шипови протеини в другояче непрекъснат геномен подтекст, и ще тестваме способността на получените нови вируси да заразяват човешки кафези в просвета и да заразяват лабораторни животни. Предполагаме, че има директна връзка сред рецепторния свързващ афинитет на шиповия протеин и качествата за заразяване на човешки кафези в просвета и за заразяване на лабораторни животни. Ще тестваме тази догадка дали новите вируси, кодиращи шипови протеини с най-голям рецептор-свързващ афинитет, имат най-високите качества да заразяват човешки кафези в просвета и да заразяват лабораторни животни.

Причината, заради която пиша, е, че пробната тактика, препоръчана в Цел 3 („ технология на инфекциозните клонинги “), в случай че се извърши благодарение на търговски или вътрешен генен синтез за подготовка на инфекциозните клонинги, няма да остави никакви следи от целенасочена човешка операция “.

Служител от ФБР препраща тази информация до сътрудниците си и написа:

„ Ще бъдеш ли в офиса на следващия ден? Току-що интервюирахме нашия човек от [името е редактирано] още веднъж и той ни даде тревожна нова информация. Обади ми се, в случай че можеш.

След това имейлът се препраща от специфичен сътрудник в офиса на ФБР в Нюарк, чието име е редактирано, до тогавашния специфичен сътрудник, отговарящ за Нюаркския офис на ФБР,:

„ Това е забавно. Утре сутринта ще се свържа с екипа “.

Ехри дава отговор:

[Редактирано] „ Подробности, когато можете “.
 Финансирани от Съединени американски щати опити в Китай могат скрито да конструират вируси  Финансирани от Съединени американски щати опити в Китай могат скрито да конструират вируси
„ Тези документи демонстрират, че ФБР бързо разбра, че организацията на Фаучи финансира проучванията за придобиване на функционалности, които биха могли да прикрият получения ковид като „ натурален “, съобщи президентът на Judicial Watch Том Фитън. „ Тези нови документи в допълнение показват нуждата от изцяло наказателно следствие на абсурда с придобиването на функционалности “ от вируси, разяснява Фитън.

Източник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР