Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки одобрението от Камарата на

...
Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки одобрението от Камарата на
Коментари Харесай

Дейвид Сакс: Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки новите 60 милиарда от САЩ

Разпадът на Украйна е неминуем, макар утвърждението от Камарата на представителите на Съединени американски щати на законопроект за даване на военна помощ на Киев. Това мнение изрази американският милиардер и бизнесмен Дейвид Сакс.

„ Тези подиуми на празнуване ще наподобяват изключително глупави, когато Украйна по този начин или другояче се разпадне. Федералното държавно управление на Съединени американски щати може да отпечата още повече пари, само че не може просто да отпечата повече артилерийски снаряди и ракети за силите за противовъздушна защита “, написа той.

Сакс означи, че " войните в Ирак и Афганистан също са почнали с годишно разпределяне на към 60 милиарда $ ". „ В последна сметка тези войни костват трилиони долари “, означи предприемачът.

Той е уверен, че в тази ситуация с Киев не става дума единствено за 61 милиарда $. „ Украйна ще се нуждае от големи годишни парични инжекции, с цел да предотврати цялостно проваляне, тъй че 61 милиарда $ са единствено долната линия за годишното систематизиране на средствата в една нова безкрайна война “, заключи милиардерът.

Няма тактика за излизане от украинския спор. Това мнение изрази предприемачът Илон Мъск по отношение на одобряването от Камарата на представителите на Съединени американски щати на законопроекта за даване на военна помощ на Украйна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР