Екшън героят Брус Уилис, звездата от хита Умирай трудно, се

...
Екшън героят Брус Уилис, звездата от хита Умирай трудно, се
Коментари Харесай

Брус Уилис се оттегля от киното заради дегенеративно заболяване на мозъка

Екшън героят Брус Уилис, звездата от шлагера " Умирай мъчно ", се отдръпва от актьорската си кариера заради сериозното заболяване афазия, което съставлява нарушаване на езика, засягащо произвеждането или разбирането на речта и способността за четене или писане.

" Брус се бори със здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия (частична или цялостна загуба на способността на човек да се показва благодарение на средствата на езика – бел. ред.), която оказва въздействие върху когнитивните му качества ", се споделя в обява в Instagram от фамилията му. " В резултат на това и след доста обсъждане Брус се отдръпва от кариерата, която означаваше толкоз доста за него. "

67-годишният Брус Уилис е диагностициран с дегенеративно заболяване на мозъка, което визира способността му да схваща говора, и ще се отдръпна от актьорската си кариера, заяви от своя страна „ Дейли Мейл “.

В изказването се прибавя: " Това е в действителност сложен миг за нашето семейство и ние сме доста признателни за вашата непрестанна обич, състрадание и поддръжка. Преминаваме през това като мощно семейство и искахме да осведомяваме неговите почитатели, тъй като знаем какъв брой доста значи той за вас, както и вие за него “.

Според Националната асоциация по афазия положението съставлява нарушаване на езика, което визира произвеждането или разбирането на речта и способността за четене или писане. Асоциацията оповестява, че положението постоянно се дължи на увреждане на мозъка, най-често от инсулт, изключително при по-възрастни хора. Травма на главата, мозъчни тумори или инфекции също могат да причинят афазия.

До момента не е ясно какво е довело до слагането на диагнозата на Уилис.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР