Екранният мафиотски бос Сандо от кримисериала ходи с колежка от

...
Екранният мафиотски бос Сандо от кримисериала ходи с колежка от
Коментари Харесай

Секссимвол от Братя заби нова мацка

Екранният мафиотски необут Сандо от кримисериала върви с колежка от НАТФИЗ. Мацката, завладяла сърцето на считания за нов секссимвол на българското кино, се споделя Мира. Двамата са дружно едвам от няколко месеца. Ала любовта им е мощна, все едно имат връзка от години. Въпреки това двойката към момента не е свила любовно гнездо. Но за сметка на това обикалят доста из България. Алекс разкри неотдавна за връзката си с красивата брюнетка. Екранният Сандо употребява рождения ден на обичаната си, с цел да признае любовта им.
Ето тази красавица взе акъла на Алекс.

Реклама
" Обичам те толкоз доста. Само ти на света можеш да донесеш благополучие ", обръща се звездата към хубавицата Алекс. Влюбените гълъбчета означават празника на Мира във вила в русенското село Широково. Най-вероятно мацката е родом от този край, тъй като двойката постоянно прекарва време в североизточния регион.

Преди да открие любовта в лицето на Мира, Алекс има дълга връзка с друга красива брюнетка - Христина, писа " България Днес ". Двамата даже живеят под един покрив. Имат си и домакински любим. Отношенията сред екранния Алекс и брюнетката обаче се утежняват. И Алекс поставя завършек на връзката си с мадамата. Причината - Христина не го подкрепяла в професионален проект, а за сметка на това непрекъснато имала най-различни прищявки.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР