Екоминистърът ще говори за оставка, ако управляващите решат, че той

...
Екоминистърът ще говори за оставка, ако управляващите решат, че той
Коментари Харесай

Нено Димов: От обжалване и спиране на проекти всеки ден се губят по 1 млн. лева

Екоминистърът ще приказва за оставка, в случай че ръководещите решат, че той не се оправя

През последните 11 години съгласно прочуване единствено от обжалвания и прекъсвания на капиталови планове в страната всеки ден се губят по 1 млн. лв.. Струва ли ви се, че са малко пари дневно, за повишение на приходите. Това съобщи екоминистърът Нено Димов в коридорите на Народното събрание и добави, че тези пари е можело да бъдат ориентирани за пенсии или опазване на здравето.

Димов разяснява и желаната му оставка от протестъри поради проблема с народен парк " Пирин ": " Аз съм поканен от Вътрешна македонска революционна организация, с цел да извършвам предизборна стратегия, за която са дали своят вот няколкостотин хиляди души. Тази стратегия става част от управническата на ръководещото болшинство и главен фокус е повишение приходите на жителите. Аз работя в тази посока.

Когато тези, които са ме поканили - Вътрешна македонска революционна организация, " Обединени патриоти " и ръководещата коалиция решат, че не се оправям с тази задача - тематиката ще е на дневен ред ".

Екоминистърът уточни, че прегледен образец за забавени вложения, които въздействат на приходите на хората е Видинският район, който е един от най-бедните и забавянето на плана в Миджур. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР