Екипи на Агенция „Митници“ установили нерегламентирано съоръжения за преработка на

...
Екипи на Агенция „Митници“ установили нерегламентирано съоръжения за преработка на
Коментари Харесай

Спипаха съоръжения за преработка на отпадъчни петролни продукти

Екипи на Агенция „ Митници “ открили нерегламентирано уреди за преправка на отпадъчни петролни артикули и иззели контейнер с 1300 л. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Служители от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ не престават дейните дейности за надзор над съхранението и търговията с горива в региона. В инспекциите вземат участие представители на Агенция „ Митници “. Вчера е осъществена взаимна ревизия от стопански служители на реда и митнически инспектори от Агенция „ Митници “ – София.

Екипите посетили площадка за отнасяне на рискови боклуци, обособена в някогашния икономически двор в пазарджишкото село Юнаците. На място е установено настоящо оборудване за преправка на отпадъчни петролни артикули, както и контейнер с към 1300 литра модифициран енергиен артикул.

Собствениците на площадката не показали документи за неговата наличност и предпазване според Закона за акцизите и данъчните хранилища. Количеството е обезпечено от митническите инспектори.

Взети са проби за лабораторен разбор, вследствие на което ще се открият с акуратност неговия тип и качество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР