Екипът на спортната редакция на NOVA се увеличава с двама

...
Екипът на спортната редакция на NOVA се увеличава с двама
Коментари Харесай

Валерия Видева и Александър Костадинов са новите лица на спортните новини по NOVA

Екипът на спортната редакция на NOVA се усилва с двама потвърдени експерти – Валерия Видева и Александър Костадинов . Новите лица на малкия екран ще обобщават водещите акценти в спортните излъчвания. С богатия си опит в региона на спортната публицистиката, Валерия и Александър ще осведомят феновете за най-важното от света на спорта, налагайки спортната редакция на NOVA като желан източник на информация.

„ Като водеща медийна група на пазара, Нова Бродукастинг Груп постоянно се стреми към най-високите стандарти. Затова привличането на Валерия Видева и Александър Костадинов за нас е от значимо значение. И двамата са познати със своята журналистическа работа и с наличието си в NOVA ще допринесат за още по-качественото и забавно спортно наличие “, съобщи Миляна Велева, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

„ Присъединяването на две нови лица със сериозен опит в спортната публицистика е причина за одобряването на спортния екип на NOVA като един от най-успешните и потвърдили се в родния ефир. Ще продължим да обновяваме екипа си и да привличаме най-хубавите публицисти, тъй като Нова Броудкастинг Груп е образец за професионализъм “, разяснява от своя страна Веселин Василев, шеф отдел " Спорт " в Нова Броудкастинг Груп.
 Александър Костадинов NOVA
Александър Костадинов е публицист с дълготраен опит, работил в разнообразни медии като водещ на вести, редактор, кореспондент и анализатор. Александър е и един от интернационалните съдии на България по футбол, като в интервала сред 2010-2015 година съдийства на 26 футболни срещи на FIFA и UEFA. Той е още съдийски наблюдаващ към БФС и интернационален арбитър на Българска Асоциация Мини Футбол, а сега е арбитър на Световното състезание по мини футбол в Австралия.-->

Спортът постоянно е бил неделима част и от живота на Валерия Видева . Като щерка на треньора по лека атлетика Лиляна Видева, всекидневието на Валерия от дребна е обвързвано със стадиона и пистата. Завършила е " Журналистика " в УНСС, а сега следва магистратура " Реклама и обществена връзка " в СУ. В продължение на шест години работи в спортната редакция на Българска национална телевизия, където отразява Олимпийските игри в Рио през 2016-та, Пьонгчанг през 2018-та, Световното състезание по футбол 2018-та и доста други спортни събития.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР