БДЖ въвежда допълнителни промени в движението на влаковете през гара

...
БДЖ въвежда допълнителни промени в движението на влаковете през гара
Коментари Харесай

БДЖ пак променя движението на влаковете през гара София Север

БДЖ вкарва спомагателни промени в придвижването на влаковете през гара София Север от понеделник, 13-ти май.

Целта е да се облекчи натовареността в гарата и да се избегнат позволените през последните дни закъснения след въведената нова организация за придвижване на влаковете по Северното направление заради модернизацията на коловозното развиване на Централна гара София.

С въвеждането на спомагателните промени в придвижването на влаковете, ще бъдат направени следните промени:
Бързият трен № 2663 от София Север до Плевен , ще се движи с сменена комбинация, формирана от електрическа мотриса като пътнически трен № 20103 от София за Плевен, който ще отпътува непосредствено от Централна гара София в 18:35 ч. и ще идва в гара Плевен в 22:00 ч.; Бързият трен № 7620 от София Север за Видин , ще пътува единствено в сектора от Мездра до Видин. Пътуващите в посока от София през Мездра към Видин с този трен, ще могат да употребяват бързия трен № 2611 от София Север за Варна и да създадат връзка в гара Мездра с влака за Видин. Бързият трен за Варна потегля от гара София Север в 07:06 ч., което е с 30 минути по-рано от досегашното разписание на влака за Видин; Бързият трен № 7631 от Лом за София Север, ще се движи единствено до гара Мездра. Пътуващите за София от този трен ще могат да употребяват бързия трен № 2640 от Горна Оряховица за София Север, който отпътува от гара Мездра в 07:45 ч.; Пътническият трен № 20130 от Плевен за Враца , ще пътува единствено до гара Мездра. Пътниците за Враца от този трен ще могат да употребяват новоназначения крайградски пътнически трен № 70228 от Мездра за Враца, който ще потегля от Мездра в 13:15 ч. и ще идва във Враца в 13:33 ч. Крайградският пътнически трен № 20221 от София до Лакатник няма да се движи. По неговото разписание ще пътува пътническият трен № 20111 от София за Враца, който ще отпътува от Централна гара в София в 06:00 ч.  Гвоздейков свежда до най-малко закъсненията на влаковете
Гвоздейков свежда до най-малко закъсненията на влаковете

Новата организация на придвижването по бул. Витоша не е чак подобен проблем

С сменен състав от електромотрисни влакове и непосредствено до и от Централна гара София ще се движат следните влакове:
Пътнически трен № 20102 от Плевен за София , който потегля от гара Плевен в 04:20 ч.; Пътнически трен № 20104 от Враца за София , който отпътува от Враца в 14:10 ч.; Пътнически трен № 30111 от София за Карлово ; Крайградски пътнически трен № 20213 от София за Мездра .
С изменен маршрут ще пътува бързия трен № 7622 от София за Видин , който ще потегля в 11:05 ч. от Централна гара София и ще минава по обиколен маршрут през гарите Казичене - Световрачене - Курило. В сектора от София до Курило ще бъде назначен спомагателен крайградски пътнически трен № 20247, който ще отпътува от София в 12:00 ч. и ще идва в Курило в 12:14 ч., където ще прави връзка с бързия трен за Видин.

Освен на посочените композиции, ще бъдат въведени промени в разписанията и на следните влакове: Бързият трен № 2627 от София за Варна, пътническият трен № 10111 от София за Пловдив, крайградският пътнически трен № 20200 от Мездра за София, крайградският пътнически трен № 20204 от Мездра за София север и крайградският пътнически трен № 20222 от Лакатник за София.

Клиентите на БДЖ могат да получат настояща информация за разписанието на влаковете от чиновниците на гишетата " Информация ", билетните каси в железопътните бюра и гари, на националния информативен телефон 02/931 11 11 или от електронния справочник на формалната интернет страница на сдружението: www.bdz.bg.
 Спешни ограничения за закъсненията на влаковете в София поради ремонта подреди Гвоздейков
Спешни ограничения за закъсненията на влаковете в София поради ремонта подреди Гвоздейков

Той желае до понеделник придвижването през Централна гара и София-Север да се нормализира
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР