Екипажът на Icon of the Seas на Royal Caribbean, най-големият

...
Екипажът на Icon of the Seas на Royal Caribbean, най-големият
Коментари Харесай

Круизен кораб забеляза лодка, пълна с хора, изгубени в морето СНИМКИ

Екипажът на Icon of the Seas на Royal Caribbean, най-големият круизен транспортен съд в света, избави 14 души, които се носели на дребна лодка в продължение на осем дни. За това приказва Алесандра Амодио, пасажер на кораба.

" Бяхме изумени и, почтено казано, малко уплашени. Това е поредният ни круиз, само че за първи път ставаме очевидци на сходно събитие. Трудно е да се повярва, че хората са прекарали осем дни в морето. Много се радваме, че корабът съумя да ги избави “, означи Амодио, пише New York Post.

Турист забелязал малка лодка от прозореца на ресторант, до момента в който пасажерите й развявали огромен бял байрак. След като откри жертвите, лайнерът промени курса и ги приближи допустимо най-близо.
 Най-големият круизен транспортен съд в света, избавяне на живота, туристи, изгубени в морето, Royal Caribbean, злополуки при пътешестване, туризъм След като открива жертвите, корабът променя курса и ги доближава допустимо най-близо Снимка: Royal Caribbeans
„ Капитанът приказва с пасажерите благодарение на високоговорител и разгласи, че са забелязали транспортен съд в неволя и ще се извърнат, с цел да окажат помощ “, сподели Амодио.

Според свидетел маневрата и избавителната интервенция са траяли към два часа.

От Royal Caribbean публично потвърдиха случая, само че не разкриха всички детайлности. В изказването на компанията се показва единствено, че в неделя, 3 март, екипажът на круизния транспортен съд е забелязал дребен транспортен съд, който се носи в очакване на помощ. Екипажът избави 14 души, като ги качи на борда на няколко групи със избавителни лодки и оказа здравна помощ.
 Най-големият круизен транспортен съд в света, избавяне на живота, туристи, изгубени в морето, Royal Caribbean, злополуки при пътешестване, туризъм От Royal Caribbean публично потвърдиха спасяването, само че не разкриха всички подробности Снимка: Twitter  Най-големият круизен транспортен съд в света, избавяне на живота, туристи, изгубени в морето, Royal Caribbean, злополуки при пътешестване, туризъм
Между другото, корабът " Icon of the Seas " направи първия си цялостен круиз от Маями до Хондурас, а мястото, където бяха открити хората, се намира сред Козумел и западния бряг на Куба.

При идването си в пристанището Роатан, Хондурас, жертвите напуснаха кораба.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР