Екип от психолози ще подпомогне съучениците на починалото в двора

...
Екип от психолози ще подпомогне съучениците на починалото в двора
Коментари Харесай

Разкрития: Загиналото момиче в 96-то училище имало стари здравословни проблеми.

Екип от психолози ще подкрепи съучениците на умрялото в двора на 96-о учебно заведение в кв. „ Люлин “ в София 17-годишно момиче. Това съобщи пред публицисти във Варна министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, съобщи "Фокус ". Вълчев добави, че тя е била ученичка в Професионалната гимназия по туризъм в Банкя и чисто физически се е намирала в двора на образователното заведение. „ Много противен случай, показвам съболезнования на родителите. Екип от психолози ще подкрепи съучениците ѝ “, сподели министър Вълчев.

Според близки на момичето, то имало остарели здравословни проблеми, съобщи БТВ. Все още причина за гибелта на момичето не е открита.

По първични данни на шефа на учебното заведение момичето и нейният брат, които учили в една и съща паралелка, през вчерашния ден не са били на учебно заведение.

Ето какво заяви пред БЛИЦ говорителката на "Бърза помощ " Катя Сунгарска: "В 20.09 часа получаваме сигнал за припаднало 17-годишно момиче в 96-то учебно заведение в "Люлин ".

В 20. 20 колата ни е била на мястото на случая, на 11-та минута сме били там, лекарите ни са взели дистанцията от централата на "Спешна помощ " на "Сточна гара " до "Люлин " с оптималната скорост, екипът ни е реагирал незабавно на позвъняването. Това удостовери и инспекция на БТВ.

Свидетелите на място обаче настояват противоположното, Би Нюз обаче откри коментар на свидетел във Facebook, ето какво написа М.Т.:

" Слушах новините 17-годишно момиче припаднало в двора на учебно заведение...това е зад нашия блок 96-то СОУ тъкмо се прибирах и имаше полиция, само че кола за спешна помощ не, момчетата от блока споделят, че два часа нямало кола за спешна помощ по какъв начин лъжат по новините не е еистина... на единадесетатта минута била пристигнала...как лъжат имаше полиция единствено...момичето е умряло. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР