Капитанът на Бостън Бруинс Брад Марчанд не беше много възмутен

...
Капитанът на Бостън Бруинс Брад Марчанд не беше много възмутен
Коментари Харесай

Маршан може да се завърне след контузия за мач 6, казва, че част от плейофния хокей е „да се опитваш да нараниш някого“

Капитанът на Бостън Бруинс Брад Марчанд не беше доста засегнат от оспорваното попадение, което получи и което го остави отвън игра през последните две игри. Защото съгласно него пострадването на играчите идва с територията след сезона.

„ Колкото повече момчета изведете, толкоз по-голямо преимущество има вашият тим “, сподели Маршан в четвъртък в навечерието на мач 6 против Флорида като Бруинс се пробват да избегнат елиминирането в плейофите. „ Хората не споделят това, само че това е просто факт от играта. Така че всякога, когато стъпите на леда, някой се пробва да нарани някого. Точно по този начин става в плейофите. ”

Маршанд може да се завърне в състава в петък, откакто беше навън, откакто беше залитнат при удар в главата си от нападателя на Пантерите Сам Бенет в първия интервал от мач 3. Бенет, който не беше осъден в играта, отхвърли да е блъснал Маршан съзнателно.

Попитан дали счита, че това е бил на ниска цена удар, Маршан сподели: „ Мисля, че му се размина с един, само че желая да кажа, че това е част о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР