Специализирани полицейски служители, претърсващи къща в Бедфордшир, потвърдиха, че радиологичен

...
Специализирани полицейски служители, претърсващи къща в Бедфордшир, потвърдиха, че радиологичен
Коментари Харесай

„Малки количества радиологичен материал“, открити в дом в Обединеното кралство, докато ченгетата за борба с тероризма отричат ​​твърденията за „мръсна бомба“

Специализирани полицейски чиновници, претърсващи къща в Бедфордшир, потвърдиха, че „ радиологичен материал “ е открит в дом в центъра на следствие за битка с тероризма.

Полицията на Бедфордшър стартира следствие на 6 май, откакто „ редица подозрителни субстанции “ бяха открити в къща в Caddington. Сред тях има „ доста дребни следи от радиологичен материал “. По-късно беше доказано, че 31-годишен мъж е бил задържан във вторник по съмнение за терористично закононарушение и към момента е в полицейския арест.

Полицията споделя, че няма риск за обществото. Командир Доминик Мърфи, шеф на командването за битка с тероризма на Met, сподели: „ Наясно сме с някои медийни известия и спекулации, които допускат, че може да са разпознати устройство или материали от вида на „ мръсна бомба “.

„ Искам да успокоя локалната общественост и по-широката общност, че не открихме никакви доказателства, че някаква форма на „ мръсна бомба “ е била или е била конструирана, нито каквито и да е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР