ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън създава нов процес, насочен

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън създава нов процес, насочен
Коментари Харесай

Новият имиграционен съд има за цел да ускори отстраняването на новопристигнали мигранти

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън основава нов развой, ориентиран към редуциране на времето, належащо за решение на орисите на новопристигнали мигранти в имиграционните съдилища от години до почти шест месеца във време, когато имиграцията е все по-голям проблем измежду гласоподавателите.

Съгласно самодейността, оповестена в четвъртък, самотните възрастни мигранти, които преди малко са влезнали в страната и отиват в пет съответни града, ще имат делата им се следят от определена група съдии за да бъдат решени в границите на 180 дни.

Това би означавало доста по-бързо време за осъществяване от множеството случаи в претрупаната имиграционна система на страната, която може да продължи приблизително четири години от началото до края. И като вземат решение случаите по-бързо, управляващите могат по-бързо да отстранен хора, които не дават отговор на условията да останат.

Но не е ясно какъв брой мигранти ще преминат през това ново дело, което повдига въпроси за това какъв брой дейно ще бъде то. Подробнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР