Екип от британски учени и дизайнери представиха творение - кукла

...
Екип от британски учени и дизайнери представиха творение - кукла
Коментари Харесай

Създадоха зловеща кукла, за да ни предупреди как ще изглеждаме след 20 г.

Екип от английски учени и дизайнери показаха създание - кукла с човешки растеж на име Ема, която има за цел да предизвести по какъв начин ще наподобяват хората през 2040 година, които работят в офисна среда и най-много пред компютъра.

Експертите, основали въпросната кукла, разясниха, че тя има леко злокобно лъчение за да уплаши хората и те да бъдат наясно по какъв начин биха могли да наподобяват в напълно близкото бъдеще, в случай че продължат да водят затънал метод на живот и не обръщат внимание на здравето си.

За да бъде по-автентична и ''алармираща'', Ема има зачервени очи, гърбица, разширени вени, подути крака и кожна екзема и основателите й са безапелационни, че тъкмо по този начин ще наподобяват всички хора след към 20 години, в случай че не трансформират навиците на работното си място.



,,Нашата задача е да предупредим хората за отрицателните последици от заседналия метод на живот и съвсем ежедневното им стоене пред компютъра, в случай че не бъдат взети нужните своевременни ограничения в името на личното им здраве'', разясниха от компанията, изработила Ема.

Според изследване, извършено измежду 3000 души, работещи в офис пред компютър, 50% от интервюираните са признали, че съвсем постоянно страдат от болки в очите, 49% от болки в гърба и 48% от главоболие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР