Екип на БНТ откри в Букурещ управителя на фирма Мурат,

...
Екип на БНТ откри в Букурещ управителя на фирма Мурат,
Коментари Харесай

Управителят на фирмата на румънския автобус пред БНТ - вижте версията му

Екип на Българска национална телевизия откри в Букурещ шефа на компания " Мурат ", чийто румънски рейс катастрофира тежко до Велико Търново. Той трансферира виновността за тежката злополука на осеяния с дупки интернационален път Русе - В. Търново.

" Oт 30 години пътуваме през България, на всички места са дупки, асфалтът е изровен, улиците тесни, в ляво, в дясно - на всички места дупки, не знаеш накъде да караш. Всички документи на компанията са изрядни. Шофьорът, предизвикал злополуката, до момента не е имал санкции и е бил изнемощял. Не съм приказвал с него, тъй като е в ареста. ", съобщи той.

Управителят на компанията, който е турски жител, отхвърли да уточни името си пред медиите. Не разяснява и дали и други негови водачи са карали с превишена скорост или са изпреварвали погрешно.

По думите му водачът на авариралия рейс е карал с 80 до 100 км./ч. и до този миг е бил безупречен на пътя.

Междувременно през днешния ден Окръжният съд във Велико Търново остави за непрекъснато в ареста водачът на румънския рейс.

И през днешния ден транспортната компания в Букурещ прави екскурзии до Истанбул. Предлаганата еднодневна екскурзия коства 133 лв., а искащи да си купят билети не липсваха.

Подробности вижте във включването на Даниела Димитрова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР