Екатерина Велика, Елизабет II, Шарлот Бронте, Марта Греъм, Евита Перон,

...
Екатерина Велика, Елизабет II, Шарлот Бронте, Марта Греъм, Евита Перон,
Коментари Харесай

Обичам да живея здраво стъпила на краката си, заобиколена с удобства ♥ Жена със Слънце в ТЕЛЕЦ

Екатерина Велика, Елизабет II, Шарлот Бронте, Марта Греъм, Евита Перон, Катрин Хепбърн, Одри Хепбърн, Ела Фицджералд, Барбара Стрейзън, Мишел Пфайфър, Пенелопе Круз, Адел, Ениа, Габриела Сабатини

Екатерина II Велика (Екатерина Алексеевна)

Планетите на любовта 

„ Не нарушавай равновесието “ – това е моят лозунг. Искам животът ми да бъде сигурен, постоянен и благонадежден - тъкмо като мен самата. Целта ми е да запазя всичко, което ме заобикаля. Веднага познавам кое е положително — без значение дали се отнася до пари, облекло, работа, градина или мъж. Когато открия нещо, което да ми харесва, аз не го изпускам. Помагат ми и разсъдъкът, и сетивата. Колкото до възприятията, желая да подчертая, че имам мощно развита сетивност – обичам да чувствам нещата към себе си. Предпочитам огромното и комфортно кресло, в което да се отпусна, в сравнение с ексцентричния фотьойл с съвременен дизайн. Избирам солидното и солидното. То ме кара да се усещам добре, което означава- сигурна.

Обичам да пребивавам крепко стъпила на краката си, заобиколена с улеснения. Стабилността, която излъчвам, въздейства приземяващо на обкръжението ми. Инстинктивно се грижа за близките. Храня всички – с духовна и материална храна. Аз съм земна и почтена, не бих подвела никого. Давам потребни препоръки. Отдалече разграничавам подправеното и го мразя. Моите сетива имат огромна сензитивност и усетя ли, че нещо или някой са неистинен, аз не си изгубвам времето с тях.

Обичам трайните и изискани неща. Уважавам традициите и не одобрявам измененията. Само динамит може да ме откъсне от навиците ми. И единствено взривно влияние, може да промени стереотипния ми метод на мислене и прекарване. Аз не преставам да отвръщам по инерция, даже когато чувствам, че е по-добре да се откажа. Необходимо ми е дълго време, с цел да се приготвя, само че откакто привикна с мисълта за идна смяна, тя е дефинитивна за мен. Тогава мога да напусна и работата, и мъжа си.

Аз съм първична. Нуждая се от доста обятия и докосвания. Храната има огромно значение за мен: метода на нейното подготвяне, продуктите, количеството. По природа съм деликатна и постоянно се старая да бъда блага. Мъжете в моя живот са мощни и уравновесени. Понякога това са хора, влюбени в земята и природата. Но каквито и да са, аз имам желание към сериозните мъже с възприятие за отговорност, напълно отдадени на работата си. Би било добре, в случай че имат пари и земя, само че най-важното, което би трябвало да имат, е нюх за стойностите в живота и умеене да го потвърждават посредством дейностите си или посредством спестовните си книжки.

От: „ Планетите на любовта ”, М. Дж. Абади, Клодия Бейдър, изд. „ Хемус ”
Изображение: 18th Century Portrait of Empress Catherine II of Russia, en.wikipedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР